Waarom je het Bustronome Paris moet bezoeken

Bekend om zijn gastronomische excellentie en culturele levendigheid, blijft Parijs overal de aandacht trekken van miljoenen toeristen. De stad heeft niet alleen een groot aantal indrukwekkende toeristische attracties, maar het is ook een aparte plek met een mooie uitstraling. En voor een interessante en andere manier om de Franse hoofdstad te verkennen, wordt meestal een stadstourbus aanbevolen waarin bezoekers een heerlijke maaltijd kunnen nuttigen terwijl ze genieten van een schilderachtig uitzicht op deze prachtige stad.

Voer Bustronome in. Dit is een chique en luxueus busrestaurant in de stad dat zijn tour begint in de Arc de Triomphe. En nadat het tot rust is gekomen en comfortabel is geworden, zal de Bustronome leiden tot een fantastische sightseeingtour door de stad. Aangezien bezoekers alleen met een reservering aan boord van de Bustronome kunnen komen, moet u er rekening mee houden dat u uw plek van tevoren moet opslaan. De Bustronome is een dubbeldekkerbus waarvan de zijkanten en plafonds zijn gebouwd met glas. 

Ruiters in de bus en genieten van een groot uitzicht op de Parijse specialiteiten aan de buitenkant terwijl ze genieten van de warmte en het comfort aan de binnenkant. De bus vertrekt tweemaal daags en rijdt langs de belangrijkste monumenten en plekken. Wat deze ervaring onderscheidt van een andere die je in Parijs zou kunnen hebben, is dat in de Bustronome een gastronomisch restaurant is. Voor fijnproevers wordt het niet beter dan dit.

Het kopen van kaartjes voor de bus biedt je een scala aan cursussen en een volledige maaltijd (lunch of diner). Het is een schitterende manier om Parijs te leren kennen. Lekker eten in een rijdend voertuig door smalle Parijse geplaveide straatjes – de sfeer is gewoon geweldig. Deze gewilde busdiner is een bekende excursie over het hele continent, maar wat een voertuig van glas betreft, is de Bustronome de trotse primeur. 

Over waarom je zou moeten lunchen of dineren op de Bustronome in Parijs, hier zijn tips, trucs en alles wat je moet weten:

Bustronome-ontwerp

De bus lijkt een oude Europese dubbeldekker als je hem ziet. Maar u zult later zien dat het voertuig de bovenste helft aanzienlijk mist of in de lucht verdwijnt. De tweede verdieping van The Bustronome is volledig gemaakt van glas. Terwijl de plafonds en wanden van de bus volledig transparant zijn en een 360 graden zicht geven op de buitenwereld. Dit is wat het bevestigt als het super kijkende voetstuk voor de toeristenplekken en straten. 

Voor de onderste verdieping van de dubbeldekker gebeurt veel van de service daar, maar de gasten zijn niet aanwezig. De bovenkant is de perfecte eetopstelling en net onder het glazen plafond bevindt zich een goed ontworpen restaurant dat bij de omgeving past. 

De hoofdsteun heeft een eenvoudig en trendy design, terwijl de ruimte functioneel blijft. De Bustronome hangt ook af van het zonlicht dat buiten schijnt en de lichten van de stad ‘s nachts om de bus te verlichten. In het geval dat u een diner boekt, is het net dineren bij kaarslicht, een sfeer vol romantiek. 

De Franse hoofdstad wordt de Lichtstad genoemd. Veel van zijn aantrekkingskracht bestaat vanwege dit feit. De natuurlijke gloed van Parijse straten gebruiken tijdens een eetervaring is niets minder dan vindingrijkheid. 

De bovenste verdieping van de bus is geschikt voor feesten van ongeveer 2 tot 4 bezoekers. De tafels zijn niet verplaatsbaar, dus er is geen alternatief voor het maken van grotere zitplaatsen voor grotere gezelschappen. De rug van Bustronome heeft een cabine-achtige ruimte waar grotere feesten kunnen worden gehouden en ongeveer 8 personen kunnen comfortabel aanwezig zijn. Maar de tafels zijn toch gescheiden voor een vlotte in- en uitstap. Op de benedenverdieping is ook een badkamer aanwezig.

Geserveerde maaltijden – Bustronome- menu

Zoals eerder aangegeven, biedt de bus slechts twee maaltijden; lunch en diner. Oorspronkelijk was het merk Bustronome een “gastronomische reis”; Verwacht daarom niets minder dan een spectaculaire eetervaring. Op veler verzoek rijdt de bus nu dagelijks op twee slots. Als zodanig zijn er slechts twee verschillende vertrektijden voor een lunchexcursie en later nog twee voor het diner. 

De keuken is hier 100% Frans en de menu’s worden constant ingesteld en veranderd. Tijdens de lunch worden de rijders getrakteerd op een vierdelig pakket en tijdens het diner wordt een zesdelige ervaring geserveerd. 

Merk ook op dat tijdens de lunchreizen ruiters de mogelijkheid hebben om hun menukaart te upgraden om toegang te krijgen tot het Arc de Triomphe-monument. Hiermee komen de totale kosten op ongeveer 77 euro in plaats van de oorspronkelijke 65 euro.

Hoewel de ervaring onberispelijk is, ongeacht het gekozen menu, is de wijnarrangement een goede aanvulling op de maaltijd. Hier worden de smaken door de chef mooi bij elk gerecht gecombineerd. Een andere reden waarom u op de Bustronome zou moeten rijden, is dat de keuken aan alle dieetwensen van ruiters voldoet. Vegetariërs en veganisten hebben hier hun gastronomische belangen beschermd. Maar zorg ervoor dat u hen op de hoogte stelt van allergieën of voedselbeperkingen om beter van uw reis te genieten.

Bustronome-routes in Parijs

Voor de Bustronome zijn de te nemen routes net zo essentieel als de te ervaren maaltijden. Voor veel ruiters is het de eerste ervaring uit de eerste hand van de beroemde monumenten van Parijs. De reis begint bij de Arc de Triomphe terwijl de gastheer je je tafel laat zien. Voor het grootste deel van de tour mag je alleen dineren terwijl zachte Franse muziek zachtjes de achtergrond rockt. En om de reis nog boeiender te maken, zijn er audio-pennen voor commentaar op de bezienswaardigheden. 

De route begint in het westen en maakt een cirkelvormige beweging rond de Seine, richting de Notre Dame voordat hij weer naar het westen gaat. Iconische monumenten zijn niet de enige bezienswaardigheden die je zult zien. Het Louvre en Musee d’Orsay zijn ook onderweg. 

De meeste toeristen vergeten vaak de Invalides aan hun reisschema toe te voegen. Ritten hebben geluk, want de Invalides ligt op het pad van de Bustronome. Gezien de kortere duur van de lunchreis zijn er weinig dingen te zien. Maar de dinertrip omvat Hotel de Ville, Notre Dame en Saint-Michael. 

Brunch op de Bustronome 

Vóór de lunchreis kunnen rijders aan boord van de Bustronome voor een excursie halverwege de ochtend, gevolgd door een heerlijk menu. Om 11 uur vertrekt de tour vanaf de exacte plek aan de Arc de Triomphe.

Deze tour geeft ruiters de kans om in korte tijd veel bezienswaardigheden te zien, terwijl andere activiteiten overdag kunnen worden gedaan. Het brunchmenu bestaat uit gebak, broodselectie, warme dranken, delicatessen en kaasselecties en hoofdgerechten. Op het moment van schrijven is alcohol niet toegestaan ​​op de Bustronome.

Elke brunchkaart kost 65 euro voor volwassenen en 40 euro voor kinderen onder de 12 jaar. Het upgraden van het ticket naar 77 euro geeft rijders voorrang op de Arc de Triomphe voor of na de busreis. Mensen onder de 26 jaar kunnen gratis toegang krijgen.

De complete ervaring van de Bustronome 

Parijs zien vanuit het comfort van de Bustronome-bus is een interessante manier om de stad te zien. Het is zelfs een geweldige manier voor de lokale bevolking om de stad vanuit een heel andere hoek te bekijken. Het busbedrijf had de kans om kwaliteit op te offeren voor kwantiteit met veel rondleidingen gedurende de dag met middelmatig eten en service terwijl ze meer winst maakten van enthousiaste toeristen. In plaats daarvan hebben ze besloten om voor kwaliteit te gaan met de weinige dagelijkse rondleidingen.

Waarom u de Bustronome Paris moet bezoeken – Samenvatting

De Bustronome is alleen een perfecte plek om te lunchen en dineren en de stad anders te zien; je kunt kleine evenementen organiseren met vrienden en familie. Met de bruisende stadsachtergrond en de gezellige ambiance van de Bustronome zijn er nauwelijks betere manieren om te vieren. Het Bustronome-diner of -lunch zou op uw volgende reisschema in Parijs moeten staan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>