Waar uit te gaan in Parijs

Je bent in de Lichtstad en je hebt net de dag doorgebracht met het bezoeken van de belangrijkste attracties; de Eiffeltoren beklimmen, de Champs-Elysees afdalen, de Arc de Triomphe zien, een foto maken voor de Notre Dame en misschien zelfs een  boottocht op de Seine maken . Maar nu is het daglicht weg, de stad verlicht en ben je klaar voor een drankje (of misschien 4, 5 of zelfs 10). Je weet dat Parijs zeker een geweldige tijd zal bieden, maar je weet niet zeker waar je moet beginnen. Met zoveel plaatsen om uit te kiezen, hoe weet u welke club die € 10, – kosten waard is en welke u ten koste van alles wilt vermijden?

Het eerste dat veel Amerikanen verrast, van wie de meesten gewend zijn aan bars die om 02.00 uur sluiten (behalve degenen die in New York en een handvol andere steden wonen), kunnen de nachtleven in Parijs u verbazen en u verbazen. In Parijs beginnen de beste clubs  pas na middernacht vol te lopen ; Maar ze blijven open tot de zon opkomt . Toen ik in Parijs woonde, ging ik regelmatig laat uit en bleef ik uit tot de  metro  om half zes ‘s ochtends weer begon te rijden. Ik strompelde meestal net op tijd terug naar mijn appartement om flauw te vallen voor mijn oudtante; zou opstaan ​​voor de dag.

Ze dacht dat ik gek was (ze was 80, ik was 20, wat ons verschil in perspectief verklaart). Een verblijf tot 5 uur in Parijs is echter vrij standaard . Dus draag je meest comfortabele dansschoenen en maak je klaar om tot in de kleine uurtjes te feesten in deze geweldige nachtclubs in Parijs.

Hier zijn enkele van de beste plekken om uit te gaan in Parijs

Barrio Latino

Deze club, gelegen in de buurt van de Bastille in Parijs, is een geweldige plek om een ​​paar drankjes en dans te houden als je agenda misschien geen avondjes feesten omvat tot 05.00 uur. Deze bar sluit om 2 uur ‘s nachts, wat betekent dat zelfs als je een geweldige tijd hebt in de vroege ochtenduren, je nog steeds Barrio Latino moet verlaten. Deze club met meerdere verdiepingen met smeedijzeren plafonds, vaag lichtrode verlichting (waardoor iedereen er beter uitziet) en fluwelen plafonds geven het een rijk, warm gevoel. Het publiek varieert hier van kantoormedewerkers die een paar cocktails pakken tot studenten die willen dansen. Dit was een van mijn favoriete plekken in Parijs om te genieten van een avondje uit zonder het grootste deel van de volgende dag te recupereren.

Barrio Latino To Clubbing In Parijs

Openingstijden:  11.00-2.00 uur 
Adres:  Rue du Faubourg 46, St Antoine, 75011 Parijs 
Metro:  Bastille

Bus Palladium

Deze club was ooit DE plek voor yeye-muziek (een populair soort op rock geïnspireerde muziek in het Frankrijk van de jaren zestig). De club heeft nog steeds een retro jaren 60-look met gelakt hardhout en met stof beklede muren. Deze rock-n-roll-tempel, die bestaat uit een eenpersoonskamer met een zeer lange bar, is echter een geweldige plek om te ontsnappen aan de house / dance / techno-beats die je hoort in de meeste Franse nachtclubs en nog beter, vrouwen drinken gratis op dinsdag.

Openingstijden:  23.00 uur – 06.00 uur 
Adres:  6, rue Fontaine, Parijs 75009 
Metro:  Blanche of Pigalle

Kong

Als je minstens één chique avondje uit in Parijs wilt hebben, is Kong zeker de plek om naartoe te gaan. Deze Japans geïnspireerde club heeft niet alleen een prachtig uitzicht op de skyline van Parijs, maar is ook ontworpen door de beroemde Franse ontwerper Philippe Stack. De club is gemaakt van bijna alle glas en ligt aan de Seine bij Pont-Neuf. Zelfs als je geen grote feestmeid of -jongen bent, is dit een plek die zelfs overdag de moeite waard is voor het uitzicht. Dat gezegd hebbende, je kunt je voorstellen hoe het uitzicht er ‘s nachts uitziet in de toepasselijk genaamde City of Lights.

Deze glamoureuze club heeft een model klantenkring, altijd vol met mooie, stijlvolle mensen – dus kleed je aan om indruk te maken. De toegang is hier competitief, maar als je een glamoureuze Parijse avond wilt maken, ellebogen wrijft met mooie mensen terwijl je geniet van een fantastisch uitzicht (en grof te dure cocktails nipt), dan is dit de plek om naartoe te gaan.

Kong Club In Parijs

Openingstijden:  do-za 12.00 uur 
Adres:  1 Rue du Pont-Neuf, 75001 Parijs 
Metro:  Pont-Neuf

Le Queen

Hoewel deze Champs Elysees-nachtclub vroeger een beroemde homoclub was genaamd Le Boy (die bijna onmogelijk was om binnen te komen), is de club vandaag de dag nog steeds populair en heeft hij een aanzienlijke heteroseksuele klantenkring. Le Queen staat bekend om zijn vele wereldberoemde DJ’s die een breed scala aan dance-, house- en re-mixed beats draaien waar gemakkelijk op gedanst kan worden. De club is het meest populair op maandagavond. Woensdagavonden zijn damesavonden; dit betekent dat vrouwen gratis de club binnenkomen en zelfs de laatste tien minuten van elk uur gratis drankjes kunnen krijgen.

De muziek is altijd de beste in de stad, en met veel mooie vrouwen, af en toe dragshows, bijna naakte mannen die dansen op bars, discolichten in jaren 70-stijl en enkele van ‘s werelds beroemdste dj’s die jam draaien, heb je zeker een geweldige tijd om de hele nacht te dansen bij Queen.

Le Queen plaatsen voor uitgaan in Parijs

Openingstijden:  dagelijks middernacht-6 uur 
Adres:  102, av des Champs-Elysées, 75008 
Metro van Parijs :  Georges V

Le Sanz

Omdat ik in het arrondissement 20eme in Parijs woonde, vond ik het heerlijk om een ​​paar clubs in de buurt van de Bastille te bezoeken. Het was altijd een stuk makkelijker en sneller om thuis te komen na een lange nacht drinken en dansen. Le Sanz was een van mijn favoriete plekken om te raken met een grote verscheidenheid aan geweldige muziek (die ik altijd op prijs stel); mensen wikkelen en vermalen tot funk, latin en hiphop. Deze club was ook een geweldige plek om te ontsnappen aan het huis en de techno-beats die zoveel van de andere Parijse clubs de hele nacht tegenkomen. Het heeft ook een geweldig roze modern barok ontwerpschema en een iets meer relaxte klantenkring.

Le Sanz Nightclub Parijs

Openingstijden:  zondag-do 21.00-2.00 uur, vr-za 21.00-17.00 
Adres: 49 Rue du Faubourg Saint-Antoine, 75011 Parijs 
Metro:  Bastille

Le Baron

Het ding over Parijs is dat er VEEL zeer stijlvolle, mooie en zelfs beroemde mensen zijn die wij, gewone mensen, op de een of andere manier een manier moeten vinden om mee te concurreren wanneer ze de clubs raken. Bij deze kleine club in de 8eme; je zult er absoluut op je best uit moeten zien om binnen te komen (er is binnen een beperkte ruimte). Als je echter eenmaal langs die parelwitte poorten bent gekomen, is de sfeer gastvrij. De club herbergt zowel enkele van de beste dj’s van de stad als met livemuziekacts; sterren als Bjork en Sofia Coppola hebben deze hotspot bezocht.

* Let op, deze club moet niet worden verward met Le Baron Rouge, een populaire wijnbar in Parijs.

Adres:  6 Avenue Marceau, Parijs 75008 
Metro : Georges V

Rex Club

Deze Parijse dansfabriek trekt altijd veel publiek. Ze komen sinds het midden van de jaren tachtig in zwermen voor de jam gesponnen door een groot aantal top-dj’s. Met een explosief geluidssysteem en dreunende house- en technobeats is Rex Club een van de populairste dansplekken van Parijs. Hoewel je die avond afhankelijk bent van de DJ, kun je ook wat reggae, funk, rock en hiphop krijgen. Hoewel je misschien een tijdje in de rij moet wachten om op deze hotspot te komen, heb je voldoende tijd om te dansen tot de zon opkomt, aangezien deze club open blijft tot 07.00 uur.

Openingstijden:  wo-za 23.30 – 7.00 
Adres:  5, bd Poissonnière, Bonne-Nouvelle, 75002 
Metro Parijs :  Bonne-Nouvelle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>