Waar te eten met een beperkt budget in Parijs

Een van de vele heerlijke redenen om de stad Parijs te bezoeken, is de betaalbaarheid van een goede maaltijd. Of je nu op een geweldige picknick aan de Seine bent met kaas, stokbrood en een fles wijn met vrienden of steakfrietjes in een café, je hoeft de bank niet te breken voor een aantal memorabele hapjes. De stad heeft een indrukwekkend aantal top -kwaliteit budgetrestaurants, en onder hen hebben we deze coole.

Hier zijn de beste plekken om te eten met een beperkt budget in Parijs

L’As du Fallafel

Gelegen in de wijk Le Marias, moet u de L’As du Fallafel bezoeken voor wat bonzen en heerlijk eten. Hoewel het klein is, heeft het restaurant een vrij grote reputatie en is het vooral populair vanwege de charmante falafel-wraps.

Hier worden hun traditionele kikkererwtenbeignets vers bereid en verpakt in zacht pitabroodje, gedoopt in de juiste romige hummus, knapperige crudités en een vleugje kruiden. Ondanks de zithoek van het restaurant geven de meeste mensen er de voorkeur aan om hun bestelling op te nemen, zodat ze tijdens het eten kunnen genieten van het gerecht. 

Beste plaatsen om te eten met een beperkt budget in Parijs

Trois Fois Plus de Piment

Trois Fois Plus de Piment is een bekroond Sichuan-restaurant dat algemeen bekend staat als de leverancier van chili fix in de Franse hoofdstad. Items in het menu bevatten lokale recepten uit Chengdu (de hoofdstad van de regio Sichuan) en enkele van de beste noedels van Parijs. 

Bezoekers kunnen de mate van kruidigheid bepalen, van nul tot vijf, waardoor ze controle hebben over hun eten. Mensen die gewend zijn aan het zachte Franse gehemelte, kunnen echter merken dat niveau twee ongelooflijk sterk is.

Je moet hun dandansoep – bieslook, pinda’s, gehakt varkensvlees, knoflook, azijn en Chinese kool – proberen voor een originele smaak van Zuidwest-China, met daarbij een Tsingtao-bier. 

Trois Fois Plus de Piment Goedkoop eten in Parijs

The Grilled Cheese Factory 

Gelegen in de Rue Jacques Coeur 9, is dit chique restaurant een geschikte bestemming voor een aantal smakelijke Amerikaanse fastfood. The Grilled Cheese Factory serveert een verscheidenheid aan Amerikaanse kaassandwiches met verse Franse producten. 

Je vindt er stevig Amerikaans brood gevuld met kaas en mac met gekarameliseerde uien, geitenkaas met spinazie en vijgenjam en gerookte kalkoen met pepersaus. Je kunt ook het hoofdgerecht omzeilen en doorgaan naar een sandwich met mascarpone als dessert en de gegrilde Nutella.

The Grilled Cheese Factory Betaalbaar voedsel

Pizzeria Popolare 

Pizzeria Popolare is een andere schitterende plek om met een beperkt budget te eten in de stad Parijs. Het is waar Italië Frankrijk ontmoet op het gebied van culinaire kunst. Hier wordt Italiaans eten geserveerd tegen lage prijzen in een schilderachtige omgeving. Een geweldige plek om pizza’s te halen; ze zijn goedkoop naast de lekkere risotto’s. Pizzeria Popolare heeft een stijlvolle en ongedwongen sfeer en ligt aan de Rue Réaumur 111.

Ippudo Paris

Het indrukwekkende Ippudo Paris heeft een Aziatische stijl en is de plek om kwaliteitsvolle ramen te krijgen in Parijs. Hoewel de dampende plaat met zinderende noedels misschien niet de goedkoopste ramen zijn, koop je in de Franse hoofdstad. Het is absoluut het beste. Desalniettemin vind je goedkope keuzes op het menu, zoals de Raijin-vleugels, dit zijn kippenvleugels geserveerd in een zoete sojasaus, en Hirata-broodjes gevuld met gemarineerd varkensvlees, een verscheidenheid aan peulvruchten of gebakken kip.

Ippudo Paris goedkoop eten

Bouillon Chartier

Gelegen aan de Rue du Faubourg Montmartre 7, een voormalig treinstation herbergt dit traditionele eetcafé waar alles draait om lekker eten tegen betaalbare prijzen. Op het menu staan ​​klassieke gerechten zoals onder andere choucroute, rundvleestartaar en andouillette-worst. Hoewel de wachtrij soms eng kan zijn, is het altijd het wachten waard. 

Hood Paris 

Hood Paris trok de aandacht van het publiek in 2015 toen de eigenaar de  MasterChef France- prijs won. Deze opwindende en chique plek fungeert overdag als coffeeshop en ‘s avonds als bistro, terwijl het Aziatische specialiteiten zoals congee en bánh mì biedt. Je kunt ook quiches, scones en granola krijgen om je culinaire trek te stillen. Als tip zijn alle siropen, sauzen en specerijen zelfgemaakt. Houd er bij uw bezoek rekening mee dat hun koffie tot de beste van Parijs behoort, dus probeer het eens. 

Le Cornichon

Le Cornichon, trots gelegen in het 14e arrondissement in Rue Gassendi Parijs 34, is een toprestaurant en toch een betaalbare plek voor een unieke ervaring. Hier krijg je een oerknal voor je geld bij een driegangenmaaltijd van een regelmatig bijgewerkt menu.

Als u bijzonder bent om uit eten te gaan waar alles lokaal wordt ingekocht, heeft Le Cornichon die reputatie. U moet echter weten dat het menu hier niet uitgebreid is en dat u wordt getrakteerd op voldoende traditionele ingrediënten. Er wordt gezegd dat een bezoek tijdens de winter de beste tijd is om hier te eten vanwege het extra gamemenu. Dan zie je waarschijnlijk hertenvlees, zwezerik en duif op het menu.

Oui Galette

Wat dacht je van een heerlijke Libanese delicatesse in Rue Brantome? Oui Galette ligt net om de hoek van de drukte van de Rue de Sebastopol. De kleine bakkerij kan worden gemist, maar de zoete geur van binnenuit kan uw aandacht trekken. Hier ligt de focus op  arayes  (pita sandwiches) gevuld met verschillende smaakvolle dingen. Helemaal aan de basis zijn gehakte tomaat, vlees en een knoflookpasta.

Je moet hun sokjo (een heerlijk lamsworstgehakt)  proberen,  want het is een van de beste in de stad. Er staat ook citroenkip, kaas en kerriekip op het menu. Bij bestelling ter plaatse kookt de chef het op een hete plaat zoals jij het lekker vindt. Vergeet het dessert niet – de bakkerij heeft momenteel verschillende traditionele Libanese gebakjes, allemaal tegen betaalbare prijzen.

Chez Gladines 

Fascinerend en magisch, Chez Gladines staat bekend onder studenten vanwege het geweldige eten en de budgetvriendelijke prijzen. Dit is een echt Frans restaurant dat delicatessen uit de Baskische regio serveert die je nergens anders vindt. Op hun menu staan ​​veel opties, en als je laat wilt stoppen, sluiten ze rond 23.30 uur. 

Chez Gladines betaalbare plekken om te eten in Parijs

Miznon

Eigendom van chef-kok Eyal Shani, Miznon heeft een filiaal in Tel Aviv en serveert een aantal van de lekkerste mediterrane lekkernijen die er zijn. Hoewel wachtrijen lang kunnen zijn, is het eten altijd de moeite waard. Hun steak- en eierpita kan maar 9,50 euro kosten en de populaire geroosterde bloemkool voor ongeveer 6,50 euro. Als je eet, heb je recht op gratis thee.  

Filakia

Dit is een plaats die bekend staat om zijn Griekse souvlaki. Het is een Grieks restaurant dat zichzelf bestempelt als ‘het serveren van gastronomische streetfood’. De vullende souvlakia (zoals de Grieken ze noemen) kost ongeveer € 8 en zit boordevol groenten, zoals tomaten en sla, en vlees. Voor vaste klanten is er de optie ‘souvlaki van de maand’ en opties voor veganisten. Als je iets zoets wilt, maakt Filakia geweldige loukoumades, een Griekse donut allemaal voor € 4.

Goedkope Souvlaki In Parijs Filakia

Waar te eten met een beperkt budget in Parijs – Samenvatting

Zoals je hebt gezien, kan dineren in Parijs goedkoop zijn. U kunt de beste romantische en gedenkwaardige tijd hebben door enkele van de beste budgetrestaurants van Parijs te bezoeken tegen redelijk betaalbare prijzen. En wanneer u bezoekt, raden we u aan om minstens één keer een klassieke Franse maaltijd uit te proberen om uw culinaire ervaring op te fleuren. Je zult dankbaar zijn dat je dat gedaan hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>