Waar betaalbare drankjes te krijgen in Parijs

Gratis drank of goedkope drank. Parijs is een perfecte plek om je over te geven aan de meest redelijke bedwelmingen die je ooit hebt gehad. Niet alleen voor zijn drankjes, er is veel over Parijs dat je ‘s nachts kunt verkennen, en het is de favoriete vakantiebestemming voor miljoenen toeristen over de hele wereld.

Alcoholische dranken en vruchtensappen zijn heel gebruikelijk en populair in de stad, vooral voor diners, wanneer je vrienden en familie ontmoet. 

Als het op eten aankomt, heeft Parijs een geweldige reputatie. De meeste straten staan vol met beroemde Franse eetgelegenheden. Daarnaast zijn er ook Franse, Chinese, Italiaanse en Mexicaanse gerechten verkrijgbaar in Parijs. Over cocktails en drankjes gesproken, Parijs heeft veel bars met verschillende soorten drankjes.

In Parijs worden zelfs veel beroemde drankjes uitgevonden. 

Enkele van de beroemde drankjes die in Parijs werden georiënteerd en veel werden geconsumeerd, zijn:

1789

Als je een toerist of reiziger in Parijs bent, ben je misschien op zoek naar dingen die betaalbaar en toch luxe zijn. De drank dankt zijn naam aan het tijdperk van de Franse Revolutie in 1789. De drank is vergelijkbaar met die van witte whisky. Er zit ook een vleugje munt en citrus in. Het drankje is populair in de meeste bars in Parijs.

De Fransen 75

Het is het meest favoriete drankje van Parijs. De drank is gemaakt van 4 ingrediënten, waaronder gin, limoen, champagne en suiker. Je kunt ervan genieten door door de stad te dwalen, of je kunt zitten en het hebben. Het is zeer betaalbaar en veel Parijzenaars en bezoekers hebben er veel tijd voor.

De zijspan

De drank is een mengsel van cognac en cognac. Voor een pittige smaak worden ook citroen en sinaasappelsap toegevoegd. Het maakt deel uit van de meest geconsumeerde drankjes in de bars van Parijs. De zijspan is leuk voor zijn prijs, en veel inwoners zijn er bekend mee. Als je graag naar bars en clubs gaat, had je dit drankje waarschijnlijk eerder gedronken. 

Tijdens het reizen of studeren in Parijs, verfrissen de meeste mensen zich door in het weekend bars te bezoeken; Parijs heeft veel fascinerende en charmante. Maar de meeste zijn vrij duur omdat de stad een van de duurste plaatsen is. Dus om te verjongen en te genieten, zijn er veel soorten drinkbars, waaronder cocktailbars, bierbars en wijnbars in de stad. Deze bars worden beschouwd als de hemel van het nachtleven in de Lichtstad. 

Naast dure bars zijn er veel plekken waar je tegen een betaalbare prijs kunt genieten van de drankjes. 

Hier is de lijst met enkele plaatsen waar u tegen een betaalbaar tarief kunt drinken: 

La Cordonnerie

De bar bevindt zich in de wijk Rue Greta. Het is met trots een van de oudste bars in de omgeving. De bar biedt rum, wijn, champagne en een cocktail tegen een zeer betaalbare prijs. Er zijn ook geïmporteerde bieren verkrijgbaar. Op donderdag en zaterdag is couscous gratis voor iedereen. 

De bar is altijd gevuld met locals en studenten. Het is geopend van 15.00 uur tot 03.00 uur. Het happy hour begint om 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Je kunt hier ook genieten van rock- en popmuziek.

Le Requin Chagrin

De bar is gebouwd uit hout. Er zijn 3 verdiepingen binnen de bar. In de drinklounge staat een ronde tafel waar mensen kunnen genieten van verschillende drankjes. Er zijn veel soorten drankjes verkrijgbaar in de bar. De specialiteiten zijn onder meer rum, whisky en huiscocktail. 

Deze drankjes kosten slechts 12 euro. De bar gaat open van 03.00 uur tot 04.00 uur. In het weekend worden er veel sporten en spelletjes georganiseerd in de bar. 

Verschillende feesten en muzikale avonden zijn er ook voor de lol. Dit is de beste plek voor jongeren. 

Chez Marie

Het is een van de beroemde plaatsen waar u tegen een goede prijs een verscheidenheid aan drankjes kunt krijgen. De bar heeft aanbiedingen voor elke dag. Het opent elke ochtend om 05.00 uur en blijft open tot 04.00 uur. Het happy hour van de bar begint om 18.00 uur. 

Na 21.00 uur kosten 2 glazen wijn 2,50 euro en cocktails voor slechts 5 euro. Sidecar, de Franse 75, zijn hier ook verkrijgbaar. Op donderdag en zaterdag is de bar gevuld met geweldige muziek, waaronder techno, pop, rock en electro. Er worden ook ‘s avonds bepaalde wedstrijden gespeeld.

Paname Brewing Co.

Het is een open bar aan de noordkant van Parijs. De bar bevindt zich naast de rivier; zo kan men tijdens het drinken genieten van het water, het vlot en andere activiteiten. Paname Brewing Company is het bekendste merk dat tegen een betaalbare prijs een ander soort bier produceert. 

Een grote mok bier van goede kwaliteit kost slechts 4 euro. Dus deze plek wordt ten zeerste aanbevolen als je met een beperkt budget reist.

Le Crocodile

De bar is meestal overvol. Er zijn veel soorten bier verkrijgbaar in de bar. Het menu heeft 300 soorten drankjes en de specialiteiten zijn mimosa’s, roos en zijspan. Er worden in het weekend aanbiedingen aangeboden. Er worden ook speciale kortingen gegeven aan studenten. Tijdens het happy hour, dat is van 18.00 uur tot 22.00 uur, kunt u genieten van muziek en concerten van verschillende muzikanten.

Le Teddy’s Bar

De bar heeft de langste happy hours. Meestal is de bar om 15.00 uur tot 08.00 uur geopend. De bar heeft een prachtig interieur met comfortabele stoelen. De specialiteiten van de bar zijn onder andere verschillende cocktails en bieren. Deze plek is het beste voor nachtbrakers omdat het de hele nacht open is en geweldige prijzen heeft voor zowel sappen als alcohol.

Le Cinquante

Het is een van de oudste bars in de straat St-Martin. De bar staat bekend om zijn drankjes die kunnen worden aangepast en ze bieden ook op maat gemaakte mokken en t-shirts. Sauvignon, Brouilly en Chablis zijn enkele veel voorkomende drankjes verkrijgbaar tegen goede prijzen in de bar. Een glas sauvignon kost tussen de 8 en 10 euro. De bar heeft 2 lounges, één om te dineren en de andere is de muziekhal. Zondagen zijn gereserveerd voor open mic night.

Café Oz

Het café is eigendom van enkele Australiërs. De specialiteiten in de bar zijn dus Aussie-bier en champagne. Het decor is erg fascinerend. De Aussie-bieren zijn zo beroemd dat je moet wachten op je beurt. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn voorbehouden aan dj’s. EDM wordt ook twee keer per maand gehouden. Dit is een geweldige plek voor toeristen, tenzij je haast hebt en niet te lang wilt wachten op je beurt.

Le Zéro Zéro

Overdag is de bar een gratis WiFi-café. ‘S Avonds verandert de bar in een nachtclub. Champagne, wijn en bier van goede kwaliteit zijn verkrijgbaar tegen een zeer betaalbare prijs. Er zijn een paar dansvloeren waar men kan genieten van dans en muziek. Deze plek is een geweldige plek om te genieten en te ontspannen onder het genot van een drankje.

Daarom kunt u tijdens het bezoeken van deze plaatsen gemakkelijk genieten van betaalbare drankjes en uw onderneming spannender maken!

Waar betaalbare drankjes te krijgen in Parijs – Samenvatting

Als je wat wilt drinken in Parijs, zijn er geweldige bars van oost naar west. Je zult altijd gemengde menigten aan de bars vinden vanwege de toeristische drukte. Veel bars hebben gastvrije tafels, authentieke decoratie en betaalbare prijzen. Je kunt genieten van je drankje met vrienden terwijl je DJ’s en concerten ziet, en elke avond danst.

Je kunt goedkope whisky’s en bieren kopen in huisclubs. Parijs is een perfecte plek voor nachtbrakers. U kunt ook bars vinden voor een drankje langs het watermeer. Bezoek een van de coole en goedkope bars van de stad voor een avond vol geluk, drinken en comfort. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>