Nachtleven in Parijs voor singles

Er is een gezegde dat Parijs meestal een geweldig idee is, dit is een gezegde dat zelfs geldt voor singles. Hoewel de stad de City of Love wordt genoemd, is het nogal een paradox dat alleenstaanden op een gezonde en intieme manier de stad alleen kunnen verkennen. Dit komt omdat Parijs rijk en tegelijkertijd prachtig is. En omdat het nachtleven deel uitmaakt van de ervaring van een reiziger, kunnen singles zich prima vermaken met het plezier.

Er zijn dingen die u ‘s nachts alleen in de Franse hoofdstad kunt doen en zien zonder te verlangen naar gezelschap. Dat is ongelooflijk waar! Hier zijn enkele uitgaansactiviteiten voor singles in Parijs:

Fotografie in Parijs bij nacht

De stad ‘s nachts biedt een schitterende ervaring voor ervaren fotografen en gewone fotografieliefhebbers. Het is altijd een goed idee om de diensten van een begeleide fotografie-avondtour in te schakelen met een professionele fotograaf, vooral als men van plan is hun fotografie-expertise te verfijnen.

Afgezien van de onschatbare fototips, kunnen lokale fotografen ‘s nachts de beste fotoplekken identificeren en deze maximaliseren om geweldige foto’s te maken. Vergeet niet je eigen statief mee te nemen naar Parijs want dat komt goed van pas. Goed verlicht Parijs is een lust voor het oog. 

A Night at the Opera (Garnier)

Met het juiste programma in de Opera Garnier Paris ‘s nachts, zal een avondje uit in Parijs geweldig zijn. Zorg er als suggestie voor dat u veel eerder aankomt, zodat u kunt genieten van de weelderige decoratie en architectuur van de Opera.

 De Grand Foyer is een perfecte plek om champagne te halen en is de prachtige galerij geïnspireerd op het paleis van Versailles, de Spiegelzaal. In het geval dat u geen fan bent van ballet maar een van de meest verbluffende attracties van de Franse hoofdstad niet wilt missen, ga dan naar de nachttour Mysteries of the Opera. 

Daar krijgt u ook de kans om meer te weten te komen over de geschiedenis van Palais Garnier en zijn populairste gast, het spook van de opera. Vergeet niet zijn exclusieve balkon # 5 te bezoeken. 

Ergens om te dineren

Speciale delicatessen zijn ‘s nachts regelmatig binnengekomen in het meest delicate Parijse restaurant. Het is een perfect moment om de culinaire wereld van de stad te verkennen zonder veel verantwoordelijkheid of zorg te dragen. Chique en gezellig, prijzig en goedkoop, er is een indrukwekkend aanbod aan restaurants om uit te kiezen. Een fatsoenlijke is  Bustronome- Gastronomic  gelegen op 2, Avenue de Kleber. De Bustronome biedt het plezier van eten en het ontdekken van de stad vanuit het comfort van een bus.

Je zult zowel Parijs als de Franse gastronomie ontdekken dankzij de heerlijke maaltijden die hier worden geserveerd. Een hapje ganzenlever voor het Louvre is de moeite waard en u kunt proeven van een zeebrasem onder de Eiffeltoren. Sommige reizigers geven zelfs de voorkeur aan deze optie voor reizen in de metro. 

Bezoek een Rooftop Bar

Er is een kans om van de stad te genieten vanuit een bar op het dak. Als het weer in de stad koel is en de zon ondergaat, zijn er maar een paar betere manieren om van het nachtleven in Parijs te genieten dan van bovenaf. Met een glas wijn in de hand en de lichten en het spektakel van deze charmante stad.

Maanverlichte wandeling langs de rivier de Seine 

De Seine biedt een idyllische kijk op de schoonheid van Parijs. ‘S Nachts kan een maanverlichte wandeling langs de oevers een aangrijpende aangelegenheid zijn. Tijdens het wandelen vindt u enkele van de belangrijkste toeristische attracties in de buurt, zoals Les Invalides en Notre-Dame. En je kunt zoveel foto’s voor de ‘Gram hier krijgen.

Het interessante is dat je niet hoeft te wandelen om ‘s avonds van de Seine te genieten, vooral als je moe bent. Er is een nachtcruise die u kunt maken terwijl u vanuit uw luie stoel geniet van het prachtige nachtzicht. Sommige nachtcruises worden geleverd met diner, terwijl anderen dat niet doen.

Ontdek een geheime nachttuin in Montmartre 

Langs een privédoorgang ligt een geheim landschap in Parijs. Hotel Particuler Montmartre is gevestigd in een fantastische 19e-eeuwse familieresidentie in een van de meest interessante delen van de Franse hoofdstad en verwelkomt een paar mensen om te relaxen onder de bomen en in de ondergrondse bar Le Tres Particulier met een zachte cocktail. Dit is klaar om een heerlijke nacht te worden voor een eenzame reiziger. 

Vindt een speakeasy in de achterkamer 

Ga naar de achterkant van de pizzeria van het 11e district en ga naar de oude koelcel om bij Moonshiner te komen, een speakeasy. Zorg ervoor dat u een Vieux Carre bestelt en proef het mengsel in de rookruimte.

Ga middernacht zwemmen

Of je nu wel of niet om middernacht hebt geprobeerd te zwemmen, het is in Parijs heel cool. Net in het Quartier Latin in het 5e district, is Piscine Pontoise een ongelooflijk mooi zwembad gebouwd in een monumentaal Art Deco-gebouw met lijnen van klassiek variërende hutten, blauwe lichten ‘s nachts en een continue after-dark musical. Je zou hier elke avond willen zwemmen. 

Zwaai van de kroonluchters 

Le Mask is een van de meest high-end clubs van de stad en ziet je misschien zwaaien van kroonluchters met ranzige piepgeluiden. Er zijn maskers om je identiteit te behouden als je echt een aantal stomende sessies wilt volgen. Le Mask club bevindt zich op 18 Rue Feydeau, Parijs.

Vervolg op een literaire salon

La Belle Hortense aan de Rue Vieille du Temple 31 is een boekwinkel die ook dienst doet als café. Het is een perfecte plek om mensen te ontmoeten en je passie te delen. Het is ook een behoorlijk goede plek om een glas wijn te drinken, een boek te lezen en een heerlijke maaltijd te nuttigen.

Geniet de hele nacht van vlees 

Als u uw vleesinname niet in de gaten houdt, zijn de straten van Parijs een geweldige plek om de hele nacht te genieten van uw eetgewoonte. Bij Chez Denise, een La Tour de Montlhery, betuttelen oud en jong deze fenomenale plek. Waar gebakken escargots, runderribben, terrines en zachte rum-baba’s allemaal op lokale tafelkleden worden geserveerd. De vleesverbinding bevindt zich op Rue des Prouvaires 5, Les Halles, Parijs.

Kies Barbecued Frog Legs

Met de kikkerbilletjes van een barbecue kun je bijna niet fout gaan. Er hangt een gezellige sfeer in de speaksay-achtige Floyd’s Bar & Grill, gelegen op 11 Rue d’Enghien, Parijs. Het menu hier is een combinatie van Franse en Amerikaanse delicatessen zoals buffalo frog’s legs en BBQ sauzen. Je zult verliefd worden op deze plek. 

Nachtleven in Parijs voor singles – Samenvatting

Het nachtleven in Parijs als single is verre van saai. Er zijn plekken om te zien en dingen te doen die niet per se een partner vereisen om van te genieten. Solo is het nieuwe cool, en Parijs alleen doen kan de meest opwindende en gewaagde beslissing zijn die je ooit op je reis zou kunnen nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>