Is Disneyland Paris het waard?

Voor deze reis, die je waarschijnlijk met je gezin hebt gepland, wil je dat je kinderen het meeste plezier hebben. Een bezoek aan Disneyland Parijs is de moeite waard en het kan een geweldige optie voor je zijn. Parijs is een stad vol historische monumenten, met een romantische en gezellige sfeer. Je hebt veel opties om van te genieten en het meeste plezier te hebben met je hele gezin.

Met alle plaatsen waar je naartoe moet, kun je concerten, musea bezoeken en de karakteristieke religieuze tempels van Parijs bezoeken. Maar voor die dagen waarop je ten volle plezier wilt hebben en je jeugd met Mickey en zijn vrienden wilt herinneren, kan dat in Parijs; aangezien het Disneyland sinds 1992 binnen handbereik heeft.

Het is iets kleiner in vergelijking met het Disney-park in Florida. Je zult echter nog steeds al het plezier en entertainment vinden met de beste kinderpersonages aller tijden. De afgelopen jaren hebben de makers ervan nieuwe opties voor haar bezoekers toegevoegd. Dit betekent dat je, ongeacht je leeftijd, plezier kunt hebben met hun evenementen en games binnen handbereik.

Het ligt ook heel dicht bij de stad. U hoeft dus geen lange reizen te maken om naar Disneyland Park te gaan. Dit vormt ongetwijfeld een aanvulling op alle soorten entertainmentalternatieven in Parijs; het biedt veel plezier voor elke leeftijd en heeft voor elk wat wils, zodat u optimaal kunt genieten van uw reis.

is Parijs Disneyland de moeite waard

Redenen om Disneyland Parijs te bezoeken

Disney-attracties zijn een van de favorieten van duizenden toeristen in de wereld. Als u op zoek bent naar een complete reis vol cultuur, kunst, moderniteit, heerlijk eten en ook uw favoriete geanimeerde personage wilt ontmoeten, kunt u overwegen te investeren in een complete reis naar de stad Parijs.

In het pretpark heb je de mogelijkheid om de stripfiguren te vinden die bekend staan als Pluto, Donald, Goofy en nog veel meer. Uw kinderen, of fanatieke metgezellen van deze geanimeerde karakters, zullen met plezier delen en de beste foto’s maken in het gezelschap van plezier en entertainment dat u in dit centrum van attracties zult vinden.

Ook kunt u zich vermaken in de themaparken die voor u beschikbaar zijn. Als referentie naar de films en personages van Marvel en Pixar, zal je entertainment compleet zijn, en met de beste variatie die je kunt vinden.

Als je een fan bent van de StarWars-sage, heb je ook de themaparken binnen handbereik met de beste van deze films, hun personages en plezier op basis van hen, zodat je het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van deze favoriete film aller tijden .

In dit pretpark werken de makers ervan voortdurend om u een nieuwe entertainmentoptie aan te bieden, zodat u zich nooit zult vervelen in hun faciliteiten.

Met de toevoeging van nieuwe films bieden ze hun bezoekers altijd parken en themaspellen van recente films, en nog veel meer. Tijdens een bezoek heb je altijd redenen om toekomstige reizen te plannen, omdat ze constant bezig zijn om te groeien in opties en plezier binnen handbereik.

Als u redenen mist om Disneyland Parijs te bezoeken, moet u er rekening mee houden dat u kunt profiteren van de gevarieerde amusementsmogelijkheden voor volwassenen en kinderen; allemaal op één plek! Als u één enkele uitgave plant om die droomvakanties te hebben, zult u de karakteristieke werken van Parijs, de afleiding, de Eiffeltoren kunnen kennen en ook delen met Mickey en uw favoriete personages op één bestemming.

is Disneyland een bezoek waard

Voordelen van een bezoek aan Disneyland Paris

Met alle opmerkingen mag je niet twijfelen aan de voordelen van een bezoek aan Disneyland Parijs. Maar als u meer in detail wilt weten, noemen we hier de meest relevante:

U zult plezier hebben voor uw hele gezin

Met gevarieerde alternatieven en aanpasbaar aan elke leeftijd, krijgt u binnen dit park altijd een leuke optie die past bij uw hele gezin of metgezellen. Grote achtbanen voor volwassenen of enkele kleinere voor kinderen. Wandelingen, rondleidingen door themaparken, dat wil zeggen dat u op één plek volledig amusement zult hebben.

Plaats

Disneyland ligt op slechts 30 minuten van het centrum van Parijs. Je zult niet veel tijd verspillen met pendelen naar het park en overdag plezier hebben. En aan het einde van de middag keert u terug naar Parijs om de Eiffeltoren, restaurants of enkele musea te bezoeken. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over verhuizen en een aantal dagen ergens anders verblijven om van Disneyland te genieten.

Daarom moet u rekening houden met de korte afstand, wat u geld bespaart terwijl u plezier heeft.

U kunt geld besparen op uw tickets door ze rechtstreeks op internet te kopen

Met het aanbod van vroege tickets kunt u uw reis en bezoek plannen door gebruik te maken van de aanbiedingen of promoties van Mini-, Magic- of SuperMagic-tickets op basis van de datum van uw bezoek aan het park.

Of, als u wilt, kunt u uw Magic Flex-ticket kopen. Met dit ticket heb je het hele jaar door onbeperkt toegang tot alle amusement. Het voordeel is dat u thuis tickets kunt kopen en uw reis kunt plannen zonder onverwachte problemen met uw budget.

Jaarkaart Disneyland de moeite waard

Het park biedt elk seizoen ander entertainment

Hiermee kun je genieten van nieuwe shows, dus je hebt altijd een reden om Disneyland Parijs opnieuw te bezoeken.

U vindt Walt Disney Studios Park

In Walt Disney Studios Park geniet je van het entertainment alsof je in de Hollywood Studios-versie van Orlando bent; maar met bepaalde andere details. 

Met de special effects parken van de film Armageddon; de schemerzonelift van Twilight Tower of Terror; en nog veel meer, u zult zich in de beste Hollywood-bioscoop voelen en zonder problemen genieten van de speciale effecten.

Je hebt verschillende gemakkelijke en comfortabele alternatieven om van het centrum van Parijs naar Disneyland Parijs te komen

Van bussen, de aankoop van kaartjes met vervoer naar de faciliteiten, het gebruik van uw auto of als u u met de trein wilt vervoeren, u krijgt altijd eenvoudige opties om al zijn faciliteiten te bereiken. Je hebt zelfs bussen die bekend staan als shuttlebussen binnen handbereik, die rechtstreeks communiceren met de luchthavens van Parijs.

Klimaat van Parijs

Met het klimaat van Parijs past het park zich altijd aan de weersomstandigheden aan. In de winter biedt het compleet en gevarieerd entertainment volledig gesloten; u heeft dus altijd het plezier dat u nodig heeft tijdens uw bezoek. Als u uw reis maakt en in de zomer bezoekt, heeft u ongetwijfeld nog veel meer leuke alternatieven in de parken. Zo kunt u uw vakantiereis dus zonder meer aanpassen aan het seizoen dat u verkiest.

Hotels

Als je wilt, kun je verblijven in een van de zeven hotels die beschikbaar zijn in het Disneyland resort Paris park. En het beste, het zijn karakteristieke hotels, dus u zult genieten van een uniek en gevarieerd verblijf in elk van de faciliteiten, met thema’s die zich aanpassen aan al uw smaken.

Is Disneyland het waard? – Overzicht

In Disneyland kun je aan de smaak en behoeften van al je gezinsleden voldoen. Als je plezier wilt hebben in de achtbanen, neem dan deel aan leuke spelletjes en ontmoet Mickey persoonlijk; u heeft alles binnen handbereik. Met al het plezier en entertainment dat je nodig hebt. Ook kun je plezier combineren met romantische diners en bezoeken aan de monumenten van Parijs. Zodat u zich tijdens uw bezoek nooit zult vervelen.

Hiermee zou u geen enkele twijfel moeten hebben over een bezoek aan Parijs. Tijdens uw reis kunt u alles vermakelijk beleven in deze stad. Ook met de nieuwe mogelijkheden en verbeteringen in het pretpark zul je zeker niet teleurgesteld worden. Bovendien krijg je een flinke dosis plezier om je te voelen als een kind dat de beste avonturen beleeft. Je favoriete personages en nog veel meer zullen altijd op je wachten. Vraag je je nog steeds af of Disneyland het waard is?

Denk je dat Disneyland het bezoeken waard is? Laat hieronder uw opmerkingen achter om uw mening te delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>