Hotel of AirBnB in Parijs: waar moet je verblijven?

Parijs staat vol met prachtige bezienswaardigheden. Er is veel te beleven in Parijs. Er zijn verschillende monumenten, waaronder de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en het Panthéon is een bezoek waard. Er zijn veel musea en kunstgalerijen zoals Musée National d’Art Moderne en Musée Marmottan Monet, die de prachtige klassieke architectuur vertegenwoordigen. De stad staat ook vol met prachtige landschappen en picknickplaatsen. Daarom kunt u er volledig van genieten, of u nu een hotel of AirBnB in Parijs kiest. Daarom staat de stad bekend als de stad van romantiek en licht. 

De stad is verdeeld in de rechter- en zuidzijde. Verder is Parijs verdeeld in 20 districten. Het centrale gebied heeft ook veel restaurants, winkelcentra en toeristische attracties. Om alle beroemde bezienswaardigheden te bezoeken, moet je ongeveer een week of tien reizen om te verkennen. Voor dit doel moet je ofwel in een hotel of Airbnb verblijven. 

Om te kiezen tussen een hotel of een AirBnB, moet u rekening houden met het gebied en de locatie. Omdat bezoekers meestal het gebied kiezen dat vrij ver van de hoofdstad ligt. Ze kunnen de meeste plaatsen dus niet zien of maken het moeilijker. Zoek een goede en comfortabele plek in uw budget. Omdat soms de kosten van het hotel of Airbnb buiten het bereik vallen. Doe daarom je onderzoek en probeer een paar goede hotels of AirBnBs op te zoeken voordat je gaat vliegen. Probeer de kamers op tijd te boeken, want Parijs is de meest bezochte plaats in Frankrijk, dus de beste kamers zijn vroeg geboekt.

Beste hotels in Parijs:

Er zijn ongeveer 2200 hotels in Parijs die de bezoekers van alle benodigdheden voorzien. De meeste van deze hotels zijn het hele jaar door geboekt vanwege hun diensten. U kunt luxe, romantische en stijlvolle hotels vinden om in centrale delen van de stad te verblijven. De top tien best beoordeelde hotels in Parijs zijn:

  • Urban Bivouac Hotel
  • Motel One Paris-Porte Dorée
  • Hôtel La Nouvelle République
  • Holiday Inn Express Paris-Canal de la Villette
  • Four Seasons Hotel George V
  • Les Jardins de Mademoiselle
  • Ibis Styles Paris Massena Olympiades
  • Novotel Suites Paris Expo Porte de Versailles
  • Hotel Les Matins de Paris & Spa
  • Hotel Ibis Styles Paris Gare Saint Lazare

U zult zeker genieten van uw reis door in een van deze hotels te verblijven.

Waarom kiezen voor een hotelverblijf?

Om een ​​beter beeld te krijgen

Naast het verkennen van de stad, kunt u, als uw hotel zich op een goede plek bevindt, gemakkelijk een beter zicht krijgen en er zelfs vanuit het raam van uw kamer van genieten. Hotels zijn altijd een prioriteit voor elke reiziger. Reizigers kozen altijd voor hotels, afhankelijk van betere locaties. Een prachtige stad zien, wakker worden en voor het slapengaan is voor iedereen een droom.

Luxe

U kunt alle soorten luxe krijgen, inclusief een spa, zwembad, massagecentra, recreatiecentra en bars in goede hotels. U kunt genieten van het uitzicht op de stad en de luxe terwijl u op dergelijke plaatsen verblijft. Mensen die reizigers zijn, willen genieten van de luxe van de stad waar ze verblijven, wat een chique hotel kan bieden. Mensen keren altijd hun hoofd naar bekende, grote en beroemde hotels.

Om klusjes te vermijden

U hoeft niets te doen terwijl u in een hotel woont, maar als u in een AirBnB verblijft, moet u zelf alle klusjes doen. Het hotelmanagement is verantwoordelijk voor eten, bagage, comfort, wasgoed, schoonmaak, etc. U hoeft zich tijdens het toeren geen zorgen te maken over deze dingen.

Voedsel

U kunt gemakkelijk ontbijten, dineren of lunchen in het hotel waar u verblijft. De meeste hotels zijn inclusief het eten dat bij de voorzieningen is inbegrepen. Op een nieuwe plek, wanneer u niet bekend bent met de rituelen, hoeft u geen moeite te hebben om het beste eten in de stad te vinden. Uw geboekte hotel kan u hiervan voorzien.

AirBnB

Airbnb is over het algemeen een online marktplaats waar u zelf andere accommodatie dan hotels kunt selecteren. Veel bedrijven in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk regelen de overnachting voor de bezoekers. U kunt ook online zoeken of een andere pagina voor het huren van een appartement of kamer. Airbnb komt minder vaak voor in het toerisme omdat de meeste mensen er niet mee bekend zijn en de meeste mensen het lastig vinden.

Terwijl u naar Parijs vliegt, in de krant opzoekt of online checkt, vindt u veel huurwoningen, kamers of appartementen. Er zijn ook online applicaties beschikbaar voor Airbnb. Je kunt de locatie, foto’s en beschrijving van de flat of kamer daarin zien. De reservering is online gemaakt. 

U kunt ook een gebied naar keuze kiezen en hen vragen om een ​​kamer naar keuze te huren. Air BnB is de beste optie voor mensen met een beperkt budget omdat het minder kost dan een hotelkamer.

Waarom kiezen voor een Airbnb om in Parijs te verblijven?

Minder kostbaar

Airbnb kost minder dan een hotelkamer. U betaalt minder voor 2 kamers of flat in plaats van in een enkele hotelkamer te wonen. In de Latijnse wijk ligt Hotel Notre Dame Saint-Michel, dat 290 $ kost voor een verblijf van één nacht zonder luxe en eten. Terwijl Airbnb in de buurt van de woonboot of de péniche Eiffeltoren slechts 124 $ kost. En de kamer ligt ook op slechts 2 minuten van de Eiffeltoren. 

Persoonlijke ruimte

Wonen in een hotel betekent dat je alle instructies en aanwijzingen van het hotel moet volgen. Je hebt beperkte tijd om buiten te blijven en je moet op tijd reiken. Terwijl je in een flat woont, ben je vrij om alles te doen en te genieten van alles wat je wilt. 

Interplanetair

In een flat of appartement heb je veel ruimte in vergelijking met het hotel waar je maar in één kamer moet wonen. Dit kost minder in vergelijking met het leven in een eenpersoonskamer en het wordt gemakkelijk voor de persoon in kwestie.

Andere voorzieningen

In een flat of een appartement krijg je meer voorzieningen dan een hotel. Je kunt een keuken, badkamer of zelfs een zwembad hebben. De persoon kan dingen zelfstandig doen, niet met betrekking tot de service en het personeel. 

Nieuwe vrienden maken

Je kunt nieuwe vrienden maken terwijl je de mensen raadpleegt. Tijdens het vinden van een appartement leer je veel nieuwe mensen kennen.

Beste buurten in Parijs om te blijven

Voor het bezoeken van alle bekende monumenten. Je moet opzoeken voor het beste gebied om te blijven. Hier zijn enkele van de beste gebieden waar u gemakkelijk een kamer of flat kunt vinden.

1e arrondissement

Het gebied wordt beschouwd als de beste plek in Parijs. U kunt een bezoek brengen aan Sainte-Chapelle, Palais Royale en vele andere prachtige natuurlijke landschappen in de omgeving.

Marais

Voor het ervaren van het beste nachtleven in Parijs, verken Marias, dat bekend staat om zijn bars, concerten en DJ-feesten.

11e arrondissement

Ervaar het beste Franse eten in het 11e arrondissement. Het gebied staat vol met lokale en internationale restaurants. Het eten is verkrijgbaar tegen zeer betaalbare prijzen. Er zijn ook veel kunstgalerijen en boetieks voor modeliefhebbers.

Hotel of AirBnB in Parijs: waar moet je verblijven? – Overzicht

Als u naar bepaalde aspecten van zowel hotels als Airbnb kijkt, kunt u beslissen wat voor u het meest haalbaar is op basis van uw budget! Het is goed om uw opties goed af te wegen en met veel zaken rekening te houden bij het kiezen tussen een hotel of een AirBnB.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>