De beste manieren om geld te besparen in Parijs

Parijs kan erg duur zijn om van te genieten, het is tenslotte Parijs. Maar dat zou u zeker niet moeten afschrikken om de Franse hoofdstad aan uw volgende vakantiereis toe te voegen. Zoals Mark Pryor ooit zei: ‘Parijs is altijd een goed idee’, en zelfs als je een redelijk budget hebt, zal de stad je spaargeld niet vernietigen.

Hier zijn de beste manieren om geld te besparen tijdens een bezoek aan Parijs:

Geld

Tijdens uw verblijf in Frankrijk is het wettige betaalmiddel de euro. Euro-opname bij een geldautomaat is een vrij goedkopere optie om contant geld te hebben. De meeste Franse geldautomaten accepteren Visa, MasterCard, Maestro en andere buitenlandse kaarten. Houd er echter rekening mee dat bank- / creditcardrekeningen die niet in euro zijn, een commissie ontvangen voor elke transactie bij opname of storting. Daarom wordt geadviseerd om kleine transacties te beperken vanwege hoge kosten. Hoe hoger de opname die u doet, hoe minder transacties u op uw kaart hoeft uit te voeren. Dat is de eerste stap om in Frankrijk geld te besparen. 

Hoe geld te besparen in Parijs

Overweeg om zo weinig mogelijk te betalen om te slapen (of helemaal niet te betalen)

Het is geen verrassing dat vluchten en accommodatie een groot deel van het reisgeld voor hun rekening nemen. U zult echter enorm besparen op de kosten als u de kwestie van accommodatie kunt regelen. Dan kunt u besteden op andere gebieden die misschien meer aandacht nodig hebben. Hotels in Parijs kunnen prijzig zijn, vooral tijdens het hoogseizoen wanneer toeristen overal in de stad zijn. Met de juiste informatie hoeft u zich geen zorgen te maken over waar u slaapt, zelfs als u geen vrienden heeft die u kunnen ontvangen.

Dankbaar voor de vele gratis couch-surfing accommodatiediensten die de hele stad bestrijken, er is een betrouwbare en efficiënte optie voor de hotels. Dit type service verbindt geregistreerde leden met een gemeenschap van reizigers en elimineert het gedoe om na een lange dag reizen uit te zoeken waar te rusten.

Couchsurfing is een van deze diensten en heeft alleen al in Parijs 180.000 mensen vermeld die bereid waren om slaapplaatsen voor reizigers te bieden. Je kunt Couchsurfing gebruiken om overal in Parijs te slapen. Wat u moet doen, is registreren op het platform en vervolgens verbinding maken. Hospitality Club is een ander type van zo’n unieke service die het leven van reizigers gemakkelijk maakt. Het heeft meer dan 17.000 vermeldingen in Parijs en als u vroeg genoeg plant, is de service goedkoop. 

Accommodatie mag uw budget niet aantasten, en een slimme manier om dat te doen, is door te genieten van de couch-surfdiensten voor reizigers. We zullen echter moeten zeggen dat veiligheid boven alles staat. Neem contact op met de serviceprovider voor meer informatie over hun beleid over hoe veilig het is om de nacht door te brengen bij een vreemde. 

Goedkope hotels zijn een andere optie om minder uit te geven aan accommodatie. Maar goedkope hotels in Parijs hebben over het algemeen minder kwaliteit dan de goede. U kunt prijzen vergelijken op Boeking of vergelijkbare platforms voordat u degene kiest die bij u past. Er zijn tal van online bestemmingen die hotelboeking voor hotels aanbieden, maar houd rekening met websites die beweren de ‘goedkoopste deals’ te bieden. Sommige zijn niet wat ze beweren te zijn.

Eet voorzichtig

Voedsel is een andere op de lijst die geld opslaat. Om geld te besparen in Parijs, vermijd het eten in gebieden die zijn aangewezen voor toeristen. Een gebied als het Quartier Latin is erg toeristisch, dus het is geen verrassing dat de restaurants daar duur zijn. Maar je kunt zeldzame juweeltjes ontdekken vlak voor het Quartier Latin. Het zijn lokale restaurants die heerlijk eten serveren tegen redelijke prijzen.

En als een tip dat Anna Hartley, een Australische schrijver die in Parijs woont, werd gedeeld, om een ​​kwaliteitsrestaurant te kennen, informeer bij hen of ze een ijsje verkopen dat ‘Berthillion’ heet. Dit specifieke merk is erg kieskeurig over wie ze hun product leveren. Het is dus een geheim om te bepalen wie kwaliteitsvoedsel verkoopt.

De stad Parijs is zeer divers en als zodanig kan het eten van verschillende soorten voedsel goedkoop en verrijkend zijn. Een crêpe op de linkeroever kost slechts 8 euro, een broodje falafel in de joodse of Arabische wijken kost ook slechts een euro of twee.

In het weekend kunt u zelfs gratis couscous eten. Niet alleen dat, veel restaurants in de stad geven gratis maaltijden op vrijdag- en zaterdagavond met de deuntjes en vibes van livemuziek op de achtergrond. Maar de drankjes zijn niet gratis; eerlijk genoeg, toch? 

Kook lunch

Een overlevingstactiek om in een grote stad als Parijs, Melbourne, Californië, Londen, enz. Te wonen, is om zelf te koken. Dit verkleint de kans op grote uitgaven tijdens het uit eten gaan aanzienlijk. Voedselmaterialen zijn goedkoop en veel markten hebben grote plakken paté of een stuk kaas voor slechts 2-3 euro. 

Dat zou je een week of twee moeten kosten als er geen bezoekers zijn. Op de markten krijg je alles wat je nodig hebt om je tijdens je verblijf in de stad te onderhouden. Nog een keer gaan om je lunch te maken, is een schitterende manier om een ​​fortuin te besparen op eten in het dure Parijs.

Koop geen flessenwater

Dit komt misschien als een nieuwe voor u, maar het kopen van flessenwater is een ander middel dat ironisch genoeg het budget ondermijnt. Voordat u uw lodge verlaat, moet u ervoor zorgen dat u uw fles water vult, aangezien het water van de stad schoon is. En als je het vergeet, zijn er in de stad tientallen gratis waterfonteinen om water uit te halen. Door dingen eenvoudig te houden, kunt u uiteindelijk helpen, omdat u niet veel aan iets hoeft uit te geven als u het gratis of voor minder kunt krijgen.

Taxi’s zijn duur

Wanneer u op pad gaat om een ​​plaats te verkennen, probeer dan niet overal taxi’s te nemen. Als je moet rijden, gebruik dan de metro of de bus. Taxi’s zijn duur in Frankrijk, maar ze bieden comfort tijdens een wandeling door de stad. Het kan interessant zijn om van het ene naar het andere monument te lopen in een grote stad als Parijs die meer dan 6 mijl beslaat. Je kunt met de metrohalte naar een andere rijden terwijl je weer loopt. 

Ook kun je de stad als een Parijzenaar zien door de Batobus te nemen die ook wel bekend staat als ‘waterbus’. Je krijgt 8 locaties langs de rivier de Seine te zien, waaronder de Eiffeltoren, het Musee d’Orsay, het Louvre en de historische kathedraal Notre Dame. De Batobus is een waterbus en een betaalbaar openbaar vervoer dat door de lokale bevolking wordt gebruikt om door de stad te navigeren. 

Voor gezinnen die met jonge kinderen reizen, is het een opwindend alternatief voor de Parijse metro. Koop een kaartje voor een dagpas voor slechts 14 euro voor een week op de Batobus-website of bij een Batobus-halte in de stad. Kijk op de website voor schema’s. Merk op dat de dienst in de winter minder vaak rijdt. 

Geld besparen in Parijs

Zie de stad te voet 

Het zien van monumenten en iconische plekken tijdens een wandeltocht maakt deel uit van wat velen in het mooie Frankrijk gaan doen. Er zijn veel rondleidingen die dit soort wandelingen gratis organiseren en het biedt de kans om op een speciale manier verbinding te maken met de stad. Wandelingen bieden bezoekers ook de mogelijkheid om andere bezoekers te ontmoeten en misschien ervaringen te delen. Het is een geweldig idee om deel te nemen aan wandeltochten omdat ze goedkoop zijn en uw reiservaring kunnen verbeteren. Met wandeltochten hoef je de oevers niet te breken om Parijs op een betoverende manier te zien.

Bewaar gegevens

Heb de gewoonte om uw uitgaven na het uitgaan op te schrijven. Het helpt u om uw uitgaven bij te houden. Soms kom je er misschien achter dat je veel minder hebt uitgegeven dan je een dagbudget had. Dat is indrukwekkend! Je kunt de extra quids meenemen naar de reis van de volgende dag en jezelf zelfs trakteren op iets buitengewoons. Een smakelijke maaltijd, voor slechts 20 euro, in een degelijk restaurant zou geen slecht idee zijn. 

U kunt er ook voor kiezen om het geld te sparen. Jij noemt het schot.

Doe iets anders met souvenirs 

Je zult grondig overtuigd worden, maar val er niet voor. Wees creatief met souvenirs om geld te besparen. Er is geen regel die zegt dat alle bezoekers een duur souvenir moeten kopen, hoe chic ze ook zijn. Als suggestie kunt u uw eigen geheugenboek maken met bijvoorbeeld toegangskaarten, menustalen of zelfs gevallen bladeren. Je hebt niet echt een sweatshirt nodig dat ‘I love Paris’ schreeuwt, of wel? 

Wees niet verlegen over het vragen om hulp

Er wordt gezegd dat Parijzenaars een (vaak verdiende) reputatie hebben op het gebied van grofheid tegenover buitenlanders. Meestal is het beschamend om ergens bij betrokken te zijn en niet in staat te zijn hun taal te spreken. En als je niet genoeg Franse uitdrukkingen hebt uitgekozen om rond te komen, komt alles goed. Veel inwoners zijn aardig en willen graag helpen. Een vertaal-app op uw apparaat die u echter veel goeds doet.

Bezoek parken en tuinen

Franse steden hebben veel geweldige parken om te zien, vooral voor natuurliefhebbers. De rustige en charmante parken zijn een goede plek om te ontsnappen aan de drukte van de snelle buitenwereld. Toegang tot een park beveiligen kost je misschien slechts 3 euro, maar ze zijn meestal gratis. Vakantiegangers voegen parkbezoek toe aan hun reisschema omdat een wandeling door de frisse groene uitgestrekte gebieden een opluchting kan zijn. 

Sommige gebieden staan ​​vooral bekend om hun parken voor het publiek. Jardin de Luxembourg (5e arrondissement) is daar een voorbeeld van. Het is de gastheer van misschien wel de meest populaire tuinen in Parijs. Bovendien hebben sommige parken en tuinen andere attracties zoals meren, winkels, et al. Lake Tuileries ligt niet ver van het wereldberoemde Louvre en het is een perfecte plek om te ontspannen bij de fontein of het meer. Je kunt zelfs picknicken in de omgeving en het kost geen cent om de pulserende kenmerken van de natuur te zien. 

Window Shopping

Dit is Parijs, de modehoofdstad van de wereld! Loop langs de Avenue Montaigne en de Rue du Faubourg St-Honore en in de zijstraten om Chanel of Hermes te proeven. Je kunt ook een bezoek brengen aan het designer warenhuis van de stad, zoals Le Printemps, voor een magisch uitzicht op de daken van Parijs.

De beste manieren om geld te besparen in Parijs – Samenvatting

De beste manier om geld te besparen in Parijs is door je te concentreren op en de essentiële dingen te doen. Mensen zien deze eenvoudige dingen vaak over het hoofd, wat op de lange termijn budgetbespaarders is. Met de juiste toepassing verlaat u Parijs zelfs tevreden met extra geld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>