Budget Hotels Dichtbij het Louvre in Parijs

Iedereen die tijdens hun vakantie in Parijs voorafgaand aan de reis onderzoek heeft gedaan naar een bezoek aan het Louvre, weet dat het museum enorm is. Zo enorm zelfs dat veel mensen er een meerdaagse aangelegenheid van maken. Ze zullen op een dag één vleugel opnemen en een andere dag terugkomen om een ​​ander deel van het museum aan te pakken. Want als je echt een kunstliefhebber bent, wil je jezelf zeker niet uitputten door te veel van het goede in één dag te proppen. Wat is de beste manier om ervoor te zorgen dat u genoeg tijd heeft en terugkomt voor een volgend bezoek? Boek een hotelkamer bij het Louvre, zo werkt het.

Natuurlijk zijn  hotels in Parijs in de buurt van het Louvre over  het algemeen niet goedkoop. Elk hotel in de buurt van een groot monument in elke stad ter wereld zou dom zijn om niet meer te vragen voor hun kamers. Er zijn echter enkele plaatsen die niet ver van het museum liggen en die als budgethotels kunnen worden beschouwd. En als je geld hebt bespaard met goedkope tickets naar Europa, is het laatste wat je wilt doen te veel uitgeven aan je hotel!

Er is een kaart van Parijs hieronder met het Louvre en elk van de vermelde hotels gemarkeerd; u kunt meer over elk hotel te weten komen door op het hotelpictogram op de kaart te klikken of door verder naar beneden te scrollen om er een korte beschrijving over te lezen.

Hier zijn de beste budgethotels nabij het Louvre in Parijs

Hotel Louvre Saint Honore – Best Western

Het 19e-eeuwse gebouw waarin het Best Western Hotel Louvre Saint Honore zich bevindt, ligt op een kleine 50 meter lopen van het Louvre zelf, waardoor het een uitstekende uitvalsbasis is voor uw reis naar Parijs.

Er zijn 40 kamers in het hotel, dat in 2008 volledig is gerenoveerd. Alle kamers hebben airconditioning, een eigen badkamer, WiFi en internettoegang, een kluisje, een minibar en satelliettelevisie. Tegen een toeslag is er in de lobby een ontbijtbuffet beschikbaar.

De tarieven voor een tweepersoonskamer in het Hotel Louvre Saint Honore variëren van € 130-230, afhankelijk van het seizoen.

Hotel Louvre Saint Honore in de buurt van het Museaum in Parijs

141, rue Saint Honore – 75001 Parijs

Timhotel le Louvre

Het Timhotel le Louvre ligt zo dicht bij het museum zelf dat je amper tijd hebt om een ​​beschrijving van de Mona Lisa te lezen voordat je naar haar gaat staren. (Nou, aangenomen dat je door de drukte heen kunt.) Het is ongeveer 50 meter van het Louvre en 200 meter van de Tuileries-tuinen.

Het hotel heeft 56 kamers met een eigen badkamer, WiFi of internettoegang, een kluisje en kabel- of satelliet-tv. Sommige eenpersoonskamers zijn niet voorzien van airconditioning, maar het grootste deel van het hotel is (vraag of u zich hierover zorgen maakt). Bij mooi weer kunt u genieten van de eigen binnenplaats van het hotel.

De tarieven voor een tweepersoonskamer in het Tim Hotel le Louvre liggen tussen € 90 en 170, afhankelijk van het seizoen. Ontbijt is tegen betaling beschikbaar.

Timhotel le Louvre Budget Hotel Dicht bij de

4 rue Croix des Petits-Champs – 75001 Parijs

Pavillon Louvre Rivoli

Het Pavillon Louvre Rivoli hotel ligt misschien op een kleine 200 meter van het Louvre, maar het is in een kleine en voornamelijk woonstraat. En hoewel u misschien niet de extra kosten voor het ontbijt wilt betalen, kunt u in dat geval dineren in de koele voormalige kelders van het gebouw waarin het hotel is gevestigd.

Er zijn 29 kamers in het hotel, die allemaal een eigen badkamer, airconditioning, een minibar, een kluisje en satelliet-tv hebben. WiFi is beschikbaar in de meeste kamers. Toegang tot internet is beschikbaar in de lobby, evenals gratis internationale kranten. Zoals gezegd is er een ontbijtbuffet beschikbaar tegen een extra vergoeding.

Een tweepersoonskamer in het Pavillon Louvre Rivoli hotel kost € 100-190, afhankelijk van het seizoen.

Pavillon Louvre Rivoli Goedkoop hotel nabij het Louvre

20, rue Moliere – 75001 Parijs

Tonic Hotel du Louvre

Het Tonic Hotel Louvre ligt op ongeveer 300 meter van het Louvre. Het ligt een beetje achter het paleis als je naar de belangrijkste eilanden in de Seine gaat. Het is een geweldige plek om je te baseren op een bezoek aan Parijs; zelfs als je geen terugreis naar het Louvre aan het plannen was.

Er zijn 35 kamers in het hotel, die allemaal een eigen badkamer, airconditioning, een minibar, een kluisje, satelliettelevisie en WiFi hebben. Elke ochtend wordt tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd in de ontbijtzaal.

Een tweepersoonskamer in het Tonic Hotel du Louvre varieert van ongeveer € 100-200, afhankelijk van het seizoen.

Tonic Hotel du Louvre Sluiten

12-14 rue du Roule – 75001 Parijs

Hotel Daunou Opera

Hotel Daunou Opera ligt vlak bij de Avenue de l’Opera tussen de Opera Garnier en het Louvre. Het is 500 meter van het Louvre en een korte twee minuten lopen van de Opera. Ook op loopafstand is de Place de Vendome en het beroemde  warenhuis Galeries Lafayette .

Het hotel, dat in 2005 volledig is gerenoveerd, heeft 50 kamers – allemaal met een eigen badkamer, airconditioning, gratis WiFi, kabel-tv, een kluisje en een minibar. In de ontbijtzaal wordt een ontbijtbuffet geserveerd (extra kosten) en hotelgasten krijgen ook gratis internationale kranten.

De tarieven in het Hotel Daunou Opera variëren van € 150-180 voor een tweepersoonskamer, afhankelijk van het seizoen.

Hotel Daunou Opera in de buurt van het Louvre

6, rue Daunou – 75002 Parijs

Deze budgethotels in de buurt van het Louvre liggen eigenlijk aan de overkant van de Seine ten opzichte van de beroemde galerij, maar toch absoluut dichtbij genoeg om daarheen te lopen.

Crystal Hotel

Het stijlvolle Crystal Hotel ligt in de  wijk Saint Germain des Pres,  aan de andere kant van de Seine vanaf het Louvre. Het is tien minuten lopen naar het Louvre en het Musee d’Orsay en 20 minuten lopen naar de Notre Dame.

Er zijn 26 kamers in het hotel, die allemaal beschikken over een eigen badkamer, een minibar, een kluisje, satelliet-tv en internet. WiFi is beschikbaar in de lobby, evenals gratis internationale kranten. Tegen een toeslag is er een continentaal ontbijt beschikbaar.

Een tweepersoonskamer in het Crystal Hotel kost tussen € 100 en 190, afhankelijk van het seizoen.

Crystal Betaalbaar hotel in Parijs, vlakbij het Louvre

24 rue Saint Benoit – 75006 Parijs

Hotel Europe Saint-Severin Parijs

Hotel Europe Saint Severin ligt op slechts 100 meter van de rivier de Seine en op slechts een steenworp afstand van de Notre Dame. Dat is ongeveer op korte afstand van het Louvre. Je begrijpt het: dit hotel, hoewel aan de andere kant van de rivier van het Louvre, is nog steeds erg dichtbij.

Het hotel heeft 59 kamers, die allemaal zijn voorzien van een eigen badkamer, een kluisje, een minibar, satelliettelevisie, WiFi en airconditioning. Internationale kranten zijn gratis beschikbaar. Het hotel heeft een eigen restaurant dat Franse en Italiaanse gerechten serveert, en u kunt geluk hebben met uitzicht vanuit uw kamer op de eigen binnentuin.

De tarieven in het Hotel Europe Saint Severin voor een tweepersoonskamer variëren van € 100-150, afhankelijk van het seizoen, en een ontbijtbuffet is beschikbaar tegen een extra vergoeding.

Hotel Europe Saint-Severin Parijs Goedkoop hotel nabij het Louvre

38-40 rue St Severin – 75005 Parijs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>