Beste pretparken in Parijs

Ga je met je kinderen naar Parijs tijdens je volgende vakantie? Geweldig! Maar neem geen genoegen met Disneyland alleen voor pretparkplezier, want er zijn veel opties beschikbaar. Deze opties zijn talrijk en de meeste zijn goedkoper dan een dagbezoek aan Disneyland. Niet dat Disneyland niet ongelooflijk is. In feite is de ervaring uniek. Parijs heeft gewoon een indrukwekkend scala aan pretparken voor ontspanning en plezier.

Hier is een lijst met de beste pretparken in Parijs:

Disneyland Paris – Beste pretpark in Parijs

Ongetwijfeld de meest populaire in Parijs, het pretpark Disneyland, is waar je naartoe kunt gaan voor onbeschrijfelijke momenten van opwinding en avontuur. Bezoekers krijgen de kans om de klassieke Disneyland-prinsessen voor de kinderen en de Walt Disney Studios voor de ouderen en volwassenen te zien.

The Sleeping Beauty Castle, Indiana Jones and the Temple of Peril, Pirates ‘Beach, Peter Pan’s Flight, Star War’s Hyperspace Mountain en nog veel meer vormen de indrukwekkende reeks functies in Disneyland Paris. Wat nog specialer is, is dat alle Disney Princes en Princess hun favoriete liedjes in het Frans zingen.

En als je daar genoeg van hebt, ga dan op de een of andere manier naar buiten om de Walt Disney Studios te bezoeken. Het heeft attracties voor de meer volwassen kinderen zoals The Twilight Zone Tower of Terror, Crush’s Coaster, Rock ‘n’ Roller Coaster en nog veel meer.

Parc Astérix

Het Parc Astérix, ook wel de zes vlaggen van Frankrijk genoemd, is de perfecte dagtocht voor geliefden en vrienden. Dit themapretpark is gebaseerd op  Astérix,  de stripserie. Het is het op één na grootste park na Disneyland nabij de hoofdstad.

Voor liefhebbers van gekke attracties is het park hun plek, want het heeft een grote verscheidenheid aan achtbanen tot tevredenheid van bezoekers. Bijna alles heeft hier een thema. De attracties zijn gebaseerd op thema’s uit oude culturen zoals de Romeinen, Egyptenaren en Grieken.

Een ander interessant aspect van Astérix is dat de attracties voor alle leeftijden zijn. Er zijn themaparkvoedsel, games en vele andere die je van een echt pretpark mag verwachten. En als je ernaar uitkijkt om met de lokale bevolking te rollen, dan biedt het park die mogelijkheid.

Jardin d’Acclimatation 

Gelegen in Boise de Boulogne, naast het 16e district, is dit populaire pretpark de place to be voor elk leuk gezin. De Jardin d’Acclimatation, geopend in 1860, is een van de oudste in Parijs. Er zijn stands, spelletjes, leuke attracties en zelfs dieren tot grote vreugde van kinderen.

Probeer de Flying Chairs-rit, treinrit, zip-line, mini-achtbanen, boottochten, ponyrijden en nog veel meer. Veel van wat je vandaag zult zien, is de renovatie van het park, dat plaatsvond in 2018.

FlyView Paris

Bent u op zoek naar leuke attracties waarbij geen open ruimte pretpark betrokken is? Hier komt FlyView in Paris Opera, een opvallende indoorattractie die bezoekers een virtual reality-ervaring biedt waarbij ze de Franse hoofdstad van bovenaf zouden ontdekken.

Als een virtual reality-vlucht worden deelnemers in een simulator geplaatst met een VR-helm, waardoor ze het gevoel hebben alsof ze door de Parijse skyline vliegen. Ze zullen ook de iconische monumenten van de stad vanuit vogelperspectief bekijken. De fly-over rit duurt ongeveer 13 minuten, maar er zijn nog veel meer opties.

FlyView biedt een ontspannende thematische ingang, die een aankomst op de luchthaven imiteert, en wanneer deelnemers opstijgen, gebeurt dit vanuit de kamer van het bedrijfsgebouw ter plaatse. Dit is mogelijk dankzij dronetechnologie. En hoewel er veel beperkingen zijn met betrekking tot wie bezoeken en andere dingen, moeten deelnemers om te rijden minstens 8 jaar oud en 4 voet lang zijn. Het is gelegen op Rue du 4 Septembre 30, 75002 Parijs.

Parc de la Villette 

Deze plek is een geweldige mix tussen een pretpark en een museum gewijd aan wetenschap. De spelen, activiteiten en faciliteiten zijn ontworpen voor iedereen, dus je kunt er met kinderen op bezoek gaan. Op de site staat een echte onderzeeër die 10 keer de World Tour heeft gemaakt.

De ticketprijs verschilt per attractie en kan zo laag zijn als 8 tot 30 euro. Bovendien hebben bezoekers de kans om langs het Ourcq-kanaal te wandelen en de prachtige attracties in de omgeving te zien.

Parc des Buttes Chaumont

Een schitterende manier om een hele dag in Parijs door te brengen, is een bezoek aan het Parc des Buttes Chaumont. Het is de idyllische plek om met geliefden te picknicken. Bezoekers kunnen een wandeling maken door de rijdende ezels of hangbruggen om zich te vergapen aan de prachtige scènes daar.

Mis de poppenshows hier niet, want dit zijn degenen die u zich lang na uw bezoek zult herinneren. Parc des Buttes Chaumont is historisch zoals sommige anderen in de stad. Napoleon III wilde aanvankelijk dat Haussmann het zou ontwerpen, en dat merk je, want het is prachtig. Bekijk ook de Sybil-tempel, waar verleidelijke attracties voor elk gezinslid vol zitten.

Frankrijk miniatuur 

Voor degenen die zich ooit hebben voorgesteld om door een kleine versie van de Franse hoofdstad te lopen, alle iconische monumenten te bereiken en het gevoel te hebben een reus te zijn, biedt dit pretpark precies dat. De France Miniature ligt op slechts 20 minuten van Porte d’Auteuil en is een prachtige attractie voor kinderen.

In het park staan schaalmodellen van enkele van de meest verbluffende bestemmingen van de Franse hoofdstad, waardoor deelnemers in slechts een dag door Frankrijk kunnen reizen. Het pad loopt door ongeveer 250 landschappen en 117 monumenten. Van de Arc de Triomphe tot de Eiffeltoren tot de Notre Dame, er is hier zoveel te zien.

Parc Aventure Land

Hoe boeiend en opwindend deze plek ook is, het is een seizoensgebonden pretpark. Maar het biedt unieke en ervaringen waar elke deelnemer van zal genieten. De kinderen hebben hier veel te zien in een breed scala aan mogelijkheden.

Parc Aventure Land is een 42 hectare groot openluchtpark met voorzieningen zoals trampolines, zip-line, minivoetbal, paragliding en nog veel meer. Je zou hun website moeten zien   voordat je ze bezoekt. Parc Aventure bevindt zich op RD 14, Sortie 19, 9540 Magny-en-Vexin.

Royal KIDS Bezons

Dit pretpark is een spannende binnenspeeltuin met airconditioning voor kinderen. Het beschikt over ballenbaden, trampolines en andere kindersporten om de kinderen ongelooflijk bezig te houden. De site is schoon, veilig en er zijn zitgedeeltes voor volwassenen om over hun kinderen te waken. In de trend van zijn specialiteit staat Royal KIDS Bezons erom bekend evenementen zoals verjaardagsvieringen voor kinderen te organiseren voor het geval u op vakantie wilt vieren.

Ballon de Paris

Ballon de Paris heeft een unieke attractie, de luchtballon. Deelnemers zullen zien dat het helium ze zachtjes de wolken in draagt tijdens een interessant avontuur in de lucht boven Parijs met een indrukwekkend 360-uitzicht over Parijs. Deze ballon kan in slechts 15 minuten rijden ongeveer 30 personen vervoeren. Gezinnen kunnen ook op de ballon rijden en daarna afkoelen in het prachtige Andre Citroen Park.

Sherwood Par c

Voor een duurtest is Sherwood Parc een perfecte plek om precies dat en veel plezier te krijgen. Van boomklimmen tot boogschieten tot zip-voering, er is hier genoeg om je psychisch te maken. Het park beschikt ook over laserballen, paintball en andere functies voor gemeenschappelijk plezier. Daarom zal de energieke, vrolijke familie het park bijzonder interessant vinden.

Aquaboulevard

Dit is het grootste stadspark van het continent en biedt verschillende activiteiten met waterthema’s, zoals glijbanen, jacuzzi’s, golfslagbaden, luie rivieren, golfsimulators en nog veel meer. Er zijn buitenattracties die ook in het hoogseizoen geopend zijn. Aquaboulevard, gelegen in het centrum van Parijs, is een leuke plek om te ontspannen met het gezin en geliefden. Houd er rekening mee dat kinderen onder de drie jaar het park niet mogen betreden.

Beste pretparken in Parijs – Samenvatting

Het doorzoeken van de beste pretparken in Parijs is een van de dingen die je in de stad kunt doen. Er zijn overdekte waterparken, luchtballonnen, verschillende themaparken, avonturencursussen en zelfs het wereldberoemde Disneyland. En als je iets totaal anders wilt dan de achtbanen, zip-line door de natuur of maak een sprankelende VR-reis door Parijs. De beste pretparken in Parijs zijn hier een genot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>