Beste nachtclubs in Parijs voor studenten

Voor de lokale bevolking en vakantiegangers is uitgaan een van de vele manieren om hun gang te gaan in de beste nachtclubs in Parijs. Studenten worden ook niet buitengesloten; aangezien de beste nachtclubs in Parijs een rustgevende ontsnapping bieden aan de drukke schema’s van lessen en leren. Ze gingen ‘s avonds of’ s nachts op pad om ‘s nachts weg te dansen, hun angsten en zorgen. Dat is voor degenen die het millennial-begrip hebben begrepen dat clubbezoek en plezier soms kunnen liggen tussen hard werken en goede cijfers.

Hier zijn enkele van de beste nachtclubs in Parijs voor studenten:

Zéro Zéro

Overdag is Zéro Zéro een café met gratis WiFi. ‘S Nachts verandert het op magische wijze in een nachtclub met luidsprekers en DJ-decks. Deze plaats zit meestal vol met feestgangers, meestal jonge, die de nacht in gaan op zoek naar plezier op de dansvloer.

Zero Zero is leuk en bezweet op de kleine dansvloer waar studenten in leren jassen rocken die op het geluid van muziek spelen. De cocktails en bieren zijn hier goedkoop. Ook wilt u misschien ook een bezoek brengen tijdens hun happy hour (18:30 – 20:00 uur). Het bevindt zich op 89 Rue Amelot, 75011, Parijs.

Zero Zero Student Night Club

Garage

Dit is een nachtclub met een grote discobal en is een vaste waarde die populaire mensen uit de hele stad trekt. Met een indrukwekkende DJ achter het stalen en luide geluidssysteem, kun je er zeker van zijn dat je in de stemming bent zodra het feest op gang komt. Als u in de zomer op bezoek bent, zijn er speciale roller-disco-feesten op zondagavond, waar u skate en skeelers kunt huren voor de nachtelijke thema-geluiden. Het is gelegen op 8 Rue La Place, 75005 Parijs.

Chez Moune

Dit clubhuis heeft spiegel- en tegelwanden, lage plafonds en een unieke jaren 30-achtige inrichting. Het is gemaakt voor de modebewuste Parijzenaars en levenslustige studenten. DJ’s draaien meestal electro-rockgeluiden en beats bij  Chez Moune . In tegenstelling tot wat er in de meeste nachtclubs in Parijs blijft bestaan, is deze helemaal gratis. Verwacht daarom lange wachtrijen en grote drukte als je laat komt. Het bevindt zich op Rue Jean-Baptiste Pigalle 54, 75009 Parijs.

Le Truskel 

Le Truskel combineert de ambiance van een kleine club met een traditionele Keltische pubstijl en bevindt zich in de wijk Grands Boulevards, met punkmuziek, electropop en indiemuziek, goed gemengd door populaire dj’s en muzikanten tot 6 uur ‘s ochtends . Gezellig en vol, met een meerderheid van Engelssprekende dansers, dient Le Truskel ook als de hotspot voor feesten na de show. Het is gelegen op 12 Rue Fetdeau, 75002.

Le Truskel nachtclub Parijs

Rex Club

Dit clubhuis heeft verzonken dansvloeren en een wereldwijd publiek, meestal op zoek naar een sfeerverhogende ervaring. De Rex Club wordt bezocht door zowel toeristen als studenten. De muziek in het clubhuis is vaak een baszwaar huis en elektronica, terwijl de feestgangers pas beginnen te komen tot de sluiting van de metro.

Als protip staan de uitsmijters van Rex Club erom bekend dat ze soms humeurig en temperamentvol zijn, dus kleed het onderdeel aan (draag geen t-shirts en spijkerbroeken) en blijf in de rij staan wanneer dat zou moeten. Rex Club bevindt zich op 5 Boulevard Poissonniere, 75002 Parijs.

Showcase

Showcase, gelegen onder de iconische Pont Alexandre III, is misschien wel de enige club die je ooit hebt bezocht die zich onder een brug bevindt. Met champagneflessen in de buurt, live bands die op het podium rocken en een prachtig uitzicht op de rivier de Seine ‘s nachts, is er hier veel te genieten. Het bevindt zich op Port des Champs-Elysees 1910, 75008, Parijs.

La Bellevilloise

Als je doorgaat naar het veel solide noordoosten, zal La Bellevilloise een genot zijn voor elke studentenpartier. Vroeger was het de thuisbasis van de eerste arbeiderscoöperatie van de stad, nu beschikt het over dansvloeren en een restaurant. Vaak organiseert de club dj’s en bands om mensen in de stemming te houden.

Op de benedenverdieping wordt vaak een thema-avond uit de jaren 80 georganiseerd, terwijl men een korte pauze kan observeren in de lounge op de bovenverdieping. Deze lounge heeft ook een mooi terras. Als je niet van zweet en zwakke mist van patchouli houdt, vermijd dan La Bellevilloise. Het is gelegen aan de Boyerstraat 19-21, in het 20e district.

Favela Chic

Zoals je misschien al geraden hebt uit de naam, heeft deze plek een inrichting met een Braziliaans favela-thema. Favela Chic is populair onder de meest eclectische muzikale opties van de stad. Voor degenen die willen gaan dansen in de verwachting een scala aan opties te hebben, van rap, R&B, hiphop, funk tot reggaeton, is dit de plek waar je moet zijn.

De sfeer is goed gemengd met mensen van alle leeftijden. U kunt ook van een van hun lekkernijen genieten in het restaurant voordat de club tot leven komt.

favela chique bar Parijs

Le Rouge Pigalle

Le Rouge Pigalle heeft elke avond verschillende thema’s, maar u kunt bij hen navragen of ze bijgewerkt zijn. De club is gelegen in een chique en populair uitgaansgebied, de wijk Pigalle. Om 2:00 uur zit deze plek al vol met feestgangers, bestaande uit de lokale bevolking, studenten en toeristen. Ook de plafonds en muren zijn versierd met een rijke geschiedenis. Het is gelegen aan de Rue Jean-Baptiste Pigalle 77, 75009 Parijs.

Bizz’art

Langs het kanaal is Saint Martin een dynamische ruimte met een restaurant en een concertruimte. Deze plek is de thuisbasis van de funk- en soulscene in de hoofdstad, en je kunt hier zelfs op zaterdag reggaeton vinden. U kunt  de  schema’s controleren voordat u ze bezoekt. Het bevindt zich op 167 Quai de Valmy, 75010, Parijs.

Reislust

Lange stroken maar een dak langs de rivier de Seine is wat deze plek ‘s nachts te bieden heeft. Je kunt ervoor kiezen om in de zomer buiten te dansen en te feesten of dat in de winter binnen te doen. Wanderlust is gevestigd aan de Quai d’Austerlitz 32, 75013 Parijs.

La Rotonde

Nagesynchroniseerd als de ‘kleine club’ – vanwege zijn kleine ruimte, is La Rotonde gelegen in een grote multifunctionele ruimte met veel zitplaatsen buiten en is gelegen in de 19e wijk langs het kanaal. De plaats heeft ook een levendig restaurant. Overdag organiseren ze soms voedselfestivals en plantenverkopen, en ‘s nachts wordt het volledig getransformeerd in een feestparadijs. Het is gelegen op 6-8 Place de la Bataille de Stalingrad, 75019 Parijs.

Beste nachtclubs in Parijs voor studenten – Samenvatting

Deze clubs zijn enkele van de plaatsen waar studenten kunnen ontsnappen aan het drukke en serieuze leven van academici om te ontspannen en nieuwe mensen te ontmoeten. Sommige clubs zijn gratis, maar bieden enkele van de meest actieve nachtscènes in de hoofdstad. Sommige bieden ook een fantastisch uitzicht op de iconische monumenten van de stad. Wie zei dat studenten geen plezier kunnen hebben in Parijs?

Kent u andere nachtclubs in Parijs waarvan u denkt dat ze de beste zijn? Laat hieronder uw opmerkingen achter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>