Beste huisdiervriendelijke hotels in Parijs

Huisdieren zijn cool en het is nog cooler om ze mee te nemen voor een vakantiereis. Parijs is een huisdiervriendelijk land; vandaar de vele huisdiervriendelijke hotels.

Enkele van de beste huisdiervriendelijke hotels in Parijs worden hieronder gegeven:

Porte de Versailles Hotel in Parijs

Locatie : Porte de Versailles ligt op 5 km van Parc des Expositions en biedt een Frans eetcafé, een bar en koele kamers met een eigen badkamer. De Parc des Rulers Arena ligt op 8,5 km afstand en de Stade de France Arena ligt op 18 km van de accommodatie.

Eten : Elke dag wordt er een smorgasbord-ontbijt geserveerd met zoete en hartige gerechten, zoals eieren, een bord met biologische producten van gemengde groenten, yoghurt en sappen. Gebakken goederen bereid in de buurt en nieuwe Franse Madeleine-cakes worden ook aangeboden, net als een warme drank en een beetje natuurlijk product om te verwijderen. Buiten de gewone ontbijttijden kunnen bezoekers ook genieten van een lichtere optie, toegankelijk vanaf 16.00 uur. 

Hotelkamers:  Bezoekers kunnen genieten van hun favoriete huisdieren in de hotelkamer en van muziek met de computertablet in de barlounge. 

Stade de Charléty Arena ligt op 800 meter van Paris Porte d’Italie. Er is een privévoertuig bij het hotel, toegankelijk tegen een toeslag. Hoogtepunten zijn gratis draadloos internet in het hele pand en heerlijk eten. 

Porte de Versailles Huisdiervriendelijk hotel in Parijs

Het hotel ligt op slechts een steenworp afstand van de ruilbeurs en op 10 minuten lopen van metrostation Garibaldi. Bezoekers naderen een gemeenschappelijke badkamer. Er wordt elke ochtend een Smorgasbord-ontbijt geserveerd en in de lobby staan ​​snoepautomaten. Bezoekers kunnen in het hotel microvezelhanddoeken kopen tegen een toeslag van EUR 3 per stuk. Bij de accommodatie ziet u een 24-uurswerkruimte aan de voorkant. 

Hotel ibis Parijs Porte d’Italie

Locatie : Dit hotel in Porte de ‘Italie, gelegen in het veertiende district van Parijs, beschikt over gratis draadloos internet in het hele pand. 

Kamers : De kamers zijn uitgerust met een flatscreentelevisie. U nadert een gemeenschappelijke badkamer. Bezoekers kunnen in het hotel microvezelhanddoeken kopen tegen een toeslag van EUR 3 per stuk. 

De accommodatie heeft een 24-uurswerkplek aan de voorkant. Elke dag wordt er tegen een toeslag een smorgasbord-ontbijt geserveerd en in de lobby staan ​​snoepautomaten. 

Paris Porte d’Italie ligt op 5 km van het Parc des Expositions Porte de Versailles en biedt een Frans eetcafé, een bar en gekoelde kamers met een eigen badkamer. De Parc des Rulers Arena ligt op 8,5 km afstand en de Stade de France Arena ligt op 18 km van de accommodatie. De kamers van Paris Porte d’Italie hebben een televisie en gratis draadloos internet. Douche ingerichte badkamer. 

Eten : Er wordt elke dag een smorgasbord-ontbijt geserveerd met zoete en hartige gerechten, zoals eieren, yoghurt en sappen. Gebakken goederen die met de hand zijn bereid en nieuwe Franse Madeleine-taarten worden ook aangeboden, net als een warme drank en een beetje natuurlijk product om te verwijderen. Buiten de gewone ontbijttijden kunnen bezoekers ook genieten van een lichtere optie, toegankelijk vanaf 04:00 uur. 

Bezoekers kunnen hun favoriete huisdieren meenemen. Bezoekers kunnen ook genieten van hun favoriete muziek met de geavanceerde tablet in de barlounge. 

Het Gentile RER-station (lijn B) ​​ligt op 750 meter afstand en het metrostation Porte d’Italie (lijn 7) ligt op 900 meter afstand. Parc Montsouris ligt op 1,4 km afstand en Accorhotels Field Porte de Bercy ligt op 4 km van het hotel. 

HotelF1 Paris Porte de Châtillon

Locatie : Hotel Paris Porte de Châtillon, gelegen in het veertiende arrondissement van Parijs, op 4 km van de Luxemburgse kwekerijen, beschikt over gratis draadloos internet in het hele pand. 

Paris Porte d’Italie ligt op 5 km van het Parc des Expositions Porte de Versailles en biedt een Frans café, een bar en kamers met een eigen badkamer. De Parc des Sovereigns Arena ligt op 8,5 km afstand en de Stade de France Arena ligt op 18 km van de accommodatie. 

Kamers : De kamers in het hotel zijn voorzien van een televisie en gratis draadloos internet. De badkamer is voorzien van een douche.

Bezoekers kunnen genieten van hun favoriete muziek met de computergestuurde tablet in de barlounge. Vergeet niet uw huisdieren mee te nemen.

Stade de Charléty Arena ligt op 800 meter van het hotel, en er is een privévoertuig beschikbaar tegen een toeslag. 

Hotel Leonard De Vinci

Locatie : Paris Hotel Leonard de Vinci, gelegen in het veertiende district van Parijs en op 4 km van het stadscentrum, biedt bezoekers draadloos internet. 

Kamers : De kamers zijn ingericht met een flatscreen-tv en er is een gemeenschappelijke badkamer. De kamers zijn ook vrij ruim.

Bezoek om het beste van luxe te hebben met uw huisdieren in een serene omgeving.

Het gebouw Notre-Dame-kerk ligt op 5,7 km van het hotel en de Eiffeltoren ligt op ongeveer 6,2 km afstand. Luchthaven Orly bevindt zich op 12 km. 

B&B Hôtel Paris Porte des Lilas

Locatie : B&B Hôtel Porte des Lilas ligt in het negentiende district van Parijs en biedt een 24-uurs receptie, opslag van spullen en een patio voor uw gemak. Metrostation Porte des Lilas ligt op 5 minuten rijden en biedt directe toegang tot het Hôtel de Ville. 

Kamers : De kamers zijn comfortabel en hebben een flatscreen-tv met Bein-sportstations, een kledingkast en een werkruimte. De eigen badkamer heeft een douche voor uw comfort. 

Eten : Maaltijd in de ochtend is verkrijgbaar bij B&B Hôtel Porte des Lilas. Frequenters kunnen eethuisjes ontdekken binnen de saunter-scheiding, en snoepmachines zijn toegankelijk voor u om een ​​stevige hap te pakken. Er is een 24-uurs werkgebied aan de voorkant.

Verdere hoogtepunten zijn onder meer aanvullende draadloze internettoegang en een privé-stopplaats op de website. De luchthaven Charles de Gaulle ligt op slechts 28 km van het hotel. 

Interessante plekken in de buurt zijn onder meer:

  • Metrostation Porte des Lilas (250 m) 
  • Metrostation Mairie des Lilas (500 m) 
  • Metrostation Pré-Heilige Gervais (800 m) 
  • Metrostation Télégraphe (800 m) 
  • Metrostation Saint-Fargeau (800 m) 
  • Opéra Bastille (4 km) 
  • Sacré-Coeur (4,9 km) 
  • Notre-Dame-kathedraal (5 km) 
  • Louvre Museum (6 km) 
  • Arc de Triomphe (8 km) 

Hotel PARIS Saint Ouen

Locatie : achttiende arrondissement in Parijs, op vijf kilometer van het stadscentrum. Paris Saint Ouen biedt overal in de accommodatie gratis draadloos internet. 

Kamers : De kamers zijn voorzien van een flatscreentelevisie. Comfortabel en geluiddicht, de kamers zijn klaar voor uw ontspanning samen met uw huisdieren.

Beste huisdiervriendelijke hotels in Parijs – Samenvatting

Voor een lonende en super ontspannende vakantie worden de huisdieren helemaal niet buitengesloten. Deze hotels voorkomen uw huisdieren niet zolang ze niet als schadelijk of los worden beschouwd. In Parijs zijn huisdieren geliefd bij een groot aantal mensen, dus iedereen is vrij om ermee te genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>