Beste feesthostels in Parijs

Je plant een reis naar Parijs; iedereen praat met je over de musea, de cafés en de historische monumenten. Je laat het allemaal doordringen omdat je beleefd wilt zijn en je wilt echt alle geschiedenis en kunst en dergelijke bekijken. De waarheid is echter dat een van de redenen waarom je enthousiast bent om naar Parijs te gaan, is omdat je de kans krijgt om daar zoveel andere reizigers te ontmoeten. Dat is waarom, als je kijkt naar de vele hostels in Parijs waar je zou kunnen verblijven, je deze lijst met de  beste feesthostels in Parijs wilt bekijken .

Door een kamer te boeken in een van de hostels op deze lijst, heb je een veel betere kans om andere sociale reizigers zoals jij te ontmoeten en rond te hangen. Of je nu vrienden voor het leven maakt of gewoon geniet van een paar gedeelde herinneringen in de Lichtstad, de sfeer in deze feesthostels zal je tijd in Parijs zeker onvergetelijk maken. Tenminste, als je je kunt herinneren wat je de volgende ochtend hebt gedaan …

Hier is een lijst met de beste feesthostels in Parijs

Peace and Love Hostel

In Peace and Love Hostel’s eigen beschrijving van zichzelf staan ​​de woorden “kom hier niet als je slaapt!” in gigantische hoofdletters, dus de reden van bestaan ​​van het hostel zou vrij duidelijk moeten zijn. Ja, die zijn er en je kunt waarschijnlijk tijd vinden om hier en daar wat knipogen te vangen. Dit is echter zeker niet het hostel om te kiezen als u op zoek bent naar een rustige hoek om de Parijse filosofie te overdenken.

Mensen kiezen voor Peace and Love omdat ze willen feesten; of op zijn minst omdat ze niet willen krijgen keek door andere hostel gasten als ze  doen  partij diep in de nacht. Het hostel zegt dat het voor mensen tussen de 18 en 35 jaar is. Hoewel dat niet betekent dat oudere gasten niet welkom zijn; het betekent gewoon dat als je ervoor kiest om in dit beruchte feestelijke hostel te blijven, je beter niet mag klagen over het lawaai!

Er is geen avondklok bij Peace and Love, dus je kunt komen en gaan wanneer je wilt, zowel overdag als ‘s nachts. Het hostel heeft een eigen bar, die open blijft tot 2 uur ‘s nachts en veel geweldig goedkoop bier aanbiedt (vooral tijdens Happy Hour). De locatie nabij het Gare du Nord maakt het ook een geweldig startpunt voor dagtochten buiten Parijs die u misschien wilt maken. Het is ook aan de overkant van een metrostation, wat handig is. Op zichzelf is het echter niet erg dicht bij een van de toeristische bezienswaardigheden in Parijs. Zolang je je comfortabel voelt bij de Parijse metro, zou het geen probleem moeten zijn om te zien wat je maar wilt zien.

De prijzen voor de goedkoopste bedden variëren van iets meer dan 30 dollar in het laagseizoen tot meer dan 45 dollar in het hoogseizoen. Andere dingen om op te merken; beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs van het bed inbegrepen, maar ontbijt en internettoegang kosten u een beetje extra.

Peace and Love Party Hostel in Parijs

245 Rue La Fayette – 75010 Parijs

3 Ducks Hostel

Een van de dingen die regelmatig wordt genoemd in recensies van het 3 Ducks Hostel in Parijs, is de bar. Niet de bedden, niet de locatie – de bar. Als dat je niets zegt over de feeststemming op deze plek, zal niets dat doen. De hostelbar is niet alleen een geweldige ontmoetingsplek, maar biedt ook een goede selectie bieren.

Zoals elke goede sociale bestemming, is er geen avondklok bij 3 Ducks. Dit betekent dat je niet alleen tot in de kleine uurtjes kunt komen en gaan als je wilt, maar je kunt ook de nacht ervoor uitslapen zonder je zorgen te maken dat je tijdens de middagreiniging eruit wordt gegooid, of ‘s middags een broodnodig discodutje neemt .

Houd er rekening mee dat 3 Ducks door de party focus op andere afdelingen te wensen overlaat. Het hostel staat met name niet bekend om zijn algehele netheid of comfort. Sommige mensen zijn van mening dat de slaapzalen overvol zijn, te lawaaierig en een beetje vervallen. Maar iedereen die naar 3 Ducks kwam op zoek naar een goede plek om mensen te ontmoeten en rond te hangen, kreeg precies wat ze zochten. Ironisch genoeg bevindt het hostel zich in wat anders wordt beschouwd als een rustige woonwijk; in plaats van een feestdistrict. Het is ook niet ver van de Eiffeltoren; waardoor het gemakkelijk is om een ​​of twee monumenten tussen je sociale verplichtingen in te persen.

Het goedkoopste bed kost je tussen de $ 25 in het laagseizoen en ongeveer $ 35 in het hoogseizoen. Andere dingen om op te merken – lakens en handdoeken zijn niet inbegrepen in de prijs van het bed (hoewel een eenvoudig ontbijt dat wel is), en u betaalt ook voor het gebruik van WiFi.

3 Ducks Best Party Hostel

6, plaats Etienne Pernet – 75015 Parijs

St. Christopher’s Hostel

Als u een reiziger bent die meestal in hostels verblijft, is de naam van St. Christopher u misschien al bekend. Deze hostelketen heeft locaties in veel van de grootste toeristische bestemmingen van Europa; en vanaf januari 2008 omvat die lijst van steden ook Parijs.

De locatie van St. Christopher’s Parijs ligt op twee metrohaltes van zowel Montmarte als het Gare du Nord, dus het is gemakkelijk om overal te komen waar u heen wilt in de stad en de regio. Er is een Belushi-bar in het hostel (waar geweldige Happy Hours plaatsvinden), af en toe een livemuziekact en veel stadstours waarvoor u zich kunt aanmelden, worden rechtstreeks vanuit het St. Christopher’s Hostel georganiseerd. En voor het geval je een vrouw bent die alleen reist en je wilt ervoor zorgen dat je zowel veilig als sociaal bent, is er een verdieping alleen voor vrouwen.

Omdat het een relatief nieuw hostel is, zijn de faciliteiten van topklasse en bieden ze enkele van de nieuwste voordelen (inclusief stopcontacten en privacygordijnen voor elk eenpersoonsbed). St. Christopher’s is 24 uur per dag geopend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over een vervelende avondklok of lock-outperiode, en met in totaal 300 bedden in het speciaal gebouwde hostel zult u geen moeite hebben om andere sociale reizigers te ontmoeten – vooral in de druk seizoen.

De goedkoopste bedden bij St. Christopher’s variëren in prijs van ongeveer $ 35 in het laagseizoen tot bijna $ 50 in het hoogseizoen. Andere dingen om op te merken – lakens, WiFi en ontbijt zijn bij de prijs van het bed inbegrepen, maar handdoeken niet.

St. Christophers Betaalbare Party Budget Hostel

159, rue de Crimee – 75019 Paris

Woodstock Hostel

Wat partijhostels in Parijs betreft, bevindt Woodstock Hostel zich waarschijnlijk aan de meer relaxte kant van de schaal. Ja, het is heel sociaal; en ja, je zult ongetwijfeld andere mensen ontmoeten die op zoek zijn naar gezelschap tijdens hun nachtelijke tochten naar de bars en discotheken van de stad. Maar in tegenstelling tot sommige andere plaatsen op deze lijst, gaat Woodstock niet  alleen  over het feest. Toch is de hostelbar geopend tot 02.00 uur en ze bevinden zich in het Montmarte-gebied (ideaal voor budgetreizigers). Daarom zijn sociale vlinders die af en toe wel eens lekker willen slapen welkom.

Woodstock hostel heeft zowel een avondklok als een uitsluitingsperiode, dus je moet om 2 uur terug zijn in het hostel (of van plan zijn om uit te blijven totdat het weer opengaat), en je moet jezelf vanaf 11 uur schaars maken- 15.00 uur terwijl de plaats wordt schoongemaakt. Deze regels zijn niet ideaal voor iedereen wiens enige doel in Parijs is om te feesten, dus houd daar rekening mee. Het woord is dat deze bedden niet duur genoeg zijn om tijdens het hoogseizoen vrij snel te worden opgepikt; dus zorg ervoor dat u de uwe boekt zodra u weet dat u hier wilt verblijven.

De prijzen voor de goedkoopste bedden bij Woodstock lopen uiteen van ongeveer $ 25 in het laagseizoen tot ongeveer $ 30 in het hoogseizoen. Andere dingen om op te merken; beddengoed en handdoeken zijn niet bij de prijs van het bed inbegrepen; ontbijt en WiFi zijn echter beide gratis beschikbaar.

Woodstock Cheap Party Hostel in Parijs

48 rue Rodier – 75009 Parijs

Latin Quarter Hostels

Als je geen bed kunt krijgen in een van de feestgerichte hostels in Parijs die hierboven staan ​​vermeld; of je bent op zoek naar meer mensen die op verschillende plaatsen verblijven; je kunt het beste in een hostel in of nabij het studentenzware Latin Quarter verblijven. Veel van de hostels in dat gebied hebben niet eens hun eigen bars omdat er zoveel lokale bars en nachtclubs in de buurt zijn; het zou gewoon niet logisch zijn. Een verblijf in een hostel in het Quartier Latin geeft je de kans om de mensen in je slaapzaal te ontmoeten; en vind nieuwe gezichten terwijl je elke avond een andere bar bezoekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>