Beste Escape Rooms in Parijs

Escape rooms zijn iets van gepompt enthousiasme dat plotseling leek te verschijnen in de stad Parijs. Veel toeristen naar de Franse hoofdstad zorgen ervoor dat het wordt opgenomen in hun reisschema in Parijs. Dit is iets dat u ook moet overwegen om te bezoeken wanneer u op bezoek bent.

De escape rooms die de wereld voor het eerst zag, waren in 2007 in Japan. Ze werden geïnspireerd door reeds bestaande escape-videogames die toen alom bekend waren. Voor de onwetende plaatst een escape room een ​​groep mensen in een thematische, afgesloten ruimte met als doel zichzelf zo snel mogelijk eruit te halen terwijl een timer loopt. 

Elke escape room heeft zijn eigen subtiel vormgegeven verhaallijn die de spelers moeten begrijpen voordat ze spelen. Degenen binnenin zullen ook een aantal puzzels en raadsels moeten oplossen om ze dichter bij het ontsnappen van de ruimte te brengen.

Het ontsnappingskader maakt het spel interessant. De anticipatie en haast smeden een gevoel van milde hysterie en een vastberadenheid om op tijd te ontsnappen. Dit is een echte adrenalinestoot voor alle spelers en is wat het spel populair heeft gemaakt in heel Europa.

Escape rooms zijn geschikt voor vrienden en families die samen een leuke tijd willen hebben. De intensiteitsniveaus liggen op een bereik tussen heel gemakkelijk en heel moeilijk. Bovendien kan de angstfactor van de kamer anders zijn. Sommige zijn van nature enger, andere zijn mogelijk niet geschikt voor kinderen. 

De Franse hoofdstad heeft een zeer waardige escape room-ervaring. Ze zijn te vinden op verschillende locaties in de stad en zijn gemakkelijk te vinden. 

Hier is een interessante lijst van enkele van de beste escape rooms van Parijs:

Room 8’s Patient in Parijs

Het beroemde entertainmentbedrijf Epsilon Escape bezit deze plek, die een grote prijs heeft opgeëist. Room 8’s Patient bevindt zich in het centrum van het 2e arrondissement en is een ideale escape room om te integreren in een drukke dag vol stadsverkenning. 

Epsilon is een bedrijf met geweldige klantenservice. Tijdens uw bezoek krijgt u een briefing en krijgt u de mogelijkheid om te genieten van gratis drankjes om u in de stemming te brengen. Er zijn niet te veel kamers beschikbaar op de locatie, maar Room 8’s Patient is een prijswinnaar.

Het idee hier is vrij eenvoudig; je zit opgesloten in de oude ziekenhuiskamer van een patiënt in een psychiatrisch ziekenhuis. De patiënt is ontsnapt en u wordt met uw groep opgezadeld met de verantwoordelijkheid om uit te zoeken waarom en hoe. Daarnaast onderzoek je de gebruikte methoden van de psychiater en het effect dat deze kunnen hebben op de ontsnapte patiënt. Klinkt opwindend, nietwaar?

De hele setting is huiveringwekkend realistisch. Je voelt opstandig het effect van het bezetten van de muren van een door en door verontrustende ruimte waar verbazingwekkende dingen zijn gebeurd. Je wordt de stad uit getransporteerd en in een heel andere wereld gebracht.

Hoewel de angstaanjagende gedachte aan een oude, smerige psychiatrische afdeling misschien genoeg is om je af te schrikken, vermijd het. Zodra het spel begint, zul je merken dat het niet de bedoeling is je bang te maken, maar je te vermaken. 

Deze kamer is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en kan het best worden gespeeld in groepen van drie tot vijf. De plaats bevindt zich op 137 Boulevard Sebastopol, Parijs. Het gebied staat bekend om zijn vele bezienswaardige bezienswaardigheden. De prijs op het moment van schrijven voor inschrijving bij Room’s Patient is 135 euro per team voor een sessie van 60 minuten.

Le Métro

Midden in het 5e arrondissement, tussen het populaire Cluny Museum en het Natural History Museum, is nog een geweldige escape room in Parijs. Deze plek is een verlaten metro-auto waar spelers een uur lang buitengewoon plezier aan kunnen beleven.

Zoals de naam al doet vermoeden, zet de escape room spelers in een metrotrein. Deze trein is om onbekende redenen onbeweeglijk geworden, maar nu moet je er snel uitkomen. De uitdaging hier is dat de trein in het midden van de rails is afgebroken en binnen een uur door elke trein wordt aangereden. 

Als speler zoek je naar een manier om de trein opnieuw te starten of ga je op tijd weg voordat een lopende trein langskomt. De visuele effecten en het geluid onderscheiden Le Métro escape room van anderen. Het is leuk en spannend. Spelers zullen zich zeker vermaken als ze aan alle knoppen en hendels van een metro-auto trekken en erop drukken. 

Deze escape room is geweldig voor mensen van elk niveau en elke leeftijd. Hoewel het een onbetrouwbaar realistische opzet heeft, is het ongelooflijk spannend. Bovendien ontvouwt de verhaallijn zich niet zo duidelijk als je zou verwachten van dit soort situaties. Er zijn verschillende manieren om tot de conclusie te komen; daarom is het grappig om te zien welk pad de groep volgt.

 Het kan u ook opwindend zijn dat de plaats elke dag open is en om 22.00 uur sluit, waardoor het een prachtige plek is om naar toe te gaan na een lekker diner of een avondwandeling. Een persoon betaalt hier 32 euro en de moeilijkheidsgraad van het spel is gemiddeld 60 minuten. 

Kleine Miss Lock

Deze plek is een van de hoogste bekroonde escape rooms in Parijs. Little Miss Lock is gemaakt door de Lock Academy. Als je het Louvre-museum gaat zien, ga dan verder landinwaarts, weg van de rivier de Seine, je ziet het Lock Academy-gebouw. Het 2e district van Parijs is een levendig deel van de stad en je vindt deze interessante escape room.

In deze escape room kunnen spelers inspecteurs spelen die Professor Lock proberen te helpen zijn vermiste dochter te vinden. De verhaallijn is goed gemaakt en zal je aandacht tot het einde blijven vasthouden. De wens om precies te weten wat er met de dochter van de professor is gebeurd, is behoorlijk aangrijpend dat je niet zou willen vertrekken zonder het mysterie te ontrafelen. 

Na in 2016 en 2017 grote onderscheidingen te hebben behaald, is het niet moeilijk om te weten waarom het zwaar werd erkend. Little Miss Lock is een zeer stimulerend plot en individuen worden aangemoedigd om een ​​uur lang zo geïnteresseerd mogelijk te zijn. 

60 minuten lijken misschien voor altijd in de kamer, maar eigenlijk is het de perfecte duur om het mysterie te ontrafelen. Oude spelers vinden de kamer bevorderlijk en individuen in groepen van drie tot vijf. Hoe meer mensen in een groep, hoe lager de toegangsprijs. Het kost 3 euro per persoon en de moeilijkheidsgraad is hoog. 

Het vliegtuig

The Plane is gehuisvest in dezelfde studio als Le Métro en is ontworpen door  The Game. Hoewel het een idee is dat lijkt op de opgesloten metro, is het complexer en moeilijker en boeiender. De escape room is populair onder de verschillende escape rooms in de stad. 

Het idee is ontworpen in een Airbus A320 en het doel is hier om uit het vliegtuig te ontsnappen. Een speler is gestrand en heeft ongeveer 60 minuten om aanwijzingen te ontdekken over hoe hij kan ontsnappen. De visuele en geluidseffecten combineren goed om een ​​gevoel in een echt vliegtuig te creëren.

Ga voor een boeiende escape room-ervaring naar The Plane en je hebt met je groep een uur om te onthouden. Deze plek is niet geschikt voor kinderen, maar wel voor spelers van 3 tot 5 spelers. Toegang kost 32 euro per persoon en de moeilijkheidsgraad is hoog.

Beste Escape Rooms in Parijs – Samenvatting

Voor een meeslepende ervaring als nooit tevoren met vrienden en familie in Parijs, maak een heerlijke reis naar een van de aanbevolen escape rooms. Het kan je interesseren dat escape rooms een perfect alternatief zijn voor een avondje drinken en feesten. Het plezier hier is op een hoog emotioneel niveau en het is elke cent waard die je uitgeeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>