Beste budget hostels in Parijs

Hoewel luxe, klasse en welvaart gerelateerd zijn aan Parijs, is het goede aan de stad het enorme scala aan opties. Daarom zijn er veel dingen te doen en te bezoeken, zelfs met een beperkt budget. Dus of je nu een beginner bent of een seriële toerist, Parijs is perfect om je te verrassen in epische proporties. Hoewel het kiezen van accommodatie bovenaan de lijst staat voor de meeste bezoekers, is het om die reden belangrijk om de beste budget hostels in Parijs te vinden.

In Parijs, vaak hostels genoemd, zijn dit soort betaalbare accommodaties overal in de hoofdstad te vinden. Er zijn zelfs goedkope hotels die slechts 20 euro per nacht kosten. Hoewel deze hostels goedkoop zijn, zijn hun normen hoog.

Hier zijn enkele van de beste budget hostels in Parijs: 

Hostel Generator Paris

Gelegen langs de Les Piaules is dit een degelijk hostel met goede faciliteiten. Het gebied is een ontluikend één van het 10e arrondissement dat momenteel getuige is van een transformatie. De populariteit van het hostel nam toe onder de lokale bevolking nadat de renovaties waren voltooid. 

Generator Budget Hostel in Parijs

Generator Paris ligt op ongeveer 15 minuten van Gare Du Nord. Als zodanig hebben gasten de luxe om door het Buttes-Chaumont Park te lopen, waar ze kunnen socializen met de lokale bevolking, de kunstgalerijen kunnen zien, de winkels kunnen betuttelen of zelfs kunnen ontspannen in een café aan Canal St-Martin.

Het hoogtepunt van het hostel is een opvallend dakterras, een Marokkaans thema, Café Fabien en de Metro Bar.

St Christopher’s Inn | Hostel in Paris Canal

Het Canal in Parijs, een dochteronderneming van het populaire Europese hostelbedrijf St. Christopher, is een op maat gemaakt hostel op een goede locatie met nette slaapzalen en privékamers. Het hostel heeft ook de Belushi’s Bar en een levendige nachtclub in de kelder. St Christopher’s Canal is een leuke plek om te zijn.

St Christopher

Het hostel ligt in een rustige omgeving met uitzicht op het Bassin de la Villette, het grootste kunstmatige meer van Parijs. En u kunt de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zien na een korte metrorit. Het hostelgedeelte was in de 19e eeuw een pakhuis, maar heeft nu een eigentijdse uitstraling met degelijke meubels zoals podbedden. Hoewel St Christopher’s Inn Canal Hostel goedkoop is, biedt het ongetwijfeld comfort en ontspanning voor alle gasten.

Les Piaules Hostel Paris 

Gelegen in een in 1930 gerenoveerd ‘Art Deco’-structuur in het snelgroeiende gebied van Belleville, Les Piaules. Het is een geweldig nieuw designhostel met een geweldige bar, stijlvolle stapelbedden en een dakterras met uitzicht op de skyline van de stad. 

Les Piaules - Beste en goedkoopste hostels in Parijs

Het gebied heeft een lange strook met bars, coffeeshops en restaurants, dus er is iets interessants te doen en te zien. Er werd gezegd dat de eigenaren van Les Piaules meer dan 12 maanden door een groot aantal hostels reisden om informatie te verzamelen. Ze hebben uiteindelijk hun eigen hostel ontworpen met de opgebouwde ervaring.

Er zijn vier kamers met uitzicht op de Sacre Coeur en de beroemde Eiffeltoren. Er is dus een uitkijkpunt om enkele van de belangrijkste attracties van Parijs te zien. Daarnaast heeft het hostel een van de chicste bars in de omgeving met een zorgvuldig geselecteerde voorraad Franse specialiteiten, koffie en lokaal bier.

Het ontbijt is hier zo laag als 2,50 tot 8 pond om de dag te beginnen – met de hand geroosterde koffie afkomstig van de Belleville Brûlerie (500 meter verderop), croissants, eieren en spek, romige Comté van 24 maanden oud, Franse kazen van lokale producenten of muesli en biologische yoghurt. Onder hostels in Parijs is Les Piaules meer dan gemiddeld.

Hotel du Champ de Mars

Het Hotel du Champ Mars heeft een andere rand van Parijs. Het interessante van het hotel zijn de kosten (vanaf 100 euro per nacht), vooral gezien de locatie. En gezien de nabijheid van de Eiffeltoren (ongeveer 1 km van de Eiffeltoren), worden gasten getrakteerd op spectaculaire uitzichten die nauwelijks te vergeten zijn. 

Budget Hostel du Champ de Mars

Een andere reden om in Hotel du Champs te verblijven is de Rue Cler, een populaire straat met een markt. Dit deel van het gebied herbergt een bruisende markt, die een must is om te bezoeken, vooral als u een bepaalde kant van Parijs wilt zien met speciale diensten en items zoals kaas en chocolade. Bovendien ligt het gebied niet ver van musea en bezienswaardigheden zoals het ontzagwekkende Musee du Quai Branly.

Hotel du Champ Mars belooft een geweldige tijd voor gasten, ongeacht hoe lang u blijft. Continentaal ontbijt in het hotel is beschikbaar voor 5 euro extra, terwijl WiFi en toegang tot computers gratis zijn. Hoewel u met slechts 25 kamers kunt verblijven in een serene en schone accommodatie. 

Oeps! Hostel in Parijs

Excuseer de titel, Oeps! Hostel is een uitstekende accommodatie met de Parijse charme die ervoor zorgt dat je terug blijft komen wanneer je de omgeving bezoekt. Gasten waarderen alle thema’s en ontwerpen die het hostel biedt. Elk van de kamers heeft een enorm gevarieerd innovatief interieur dat rijke kleuren en prints combineert die Oops! te verschijnen in tijdschriften en blitz-publicaties.

Oops Cheap Hostel, Parijs, Frankrijk

Er is gratis WiFi beschikbaar en het continentale ontbijt is een must-have en een genot voor fijnproevers. Afgezien van de chique reputatie, indrukwekkende ontwerpen en faciliteiten waar het hostel trots op is, maakt het gebruik van de opmerkelijke locatie in het Quartier Latin, dat bestaat uit meerdere straten met gebouwen, kunstwerken voor live-entertainment en standbeelden. Al deze bieden opwindende kansen die doen denken aan Boheems Parijs. Accommodatie bij Oeps! Hostel kost zo laag als 23 euro. 

Hostel JO & JOE Paris, Gentilly

JO & JOE, gelegen in de bruisende wijk Gentilly, belichaamt de charme van Parijs zelf. Hier vindt u privékamers met een duidelijk thema, die een inspiratie zijn voor Insta. De eigenzinnige ontwerpen zijn nogal wat, terwijl de en-suites en privébalkons een echt Parijse stijl vormen.

Budget Hostel JO & JOE Parijs, Gentilly

En zoals je al weet, zijn de slaapzalen van JO & JOE modieus en comfortabel voor het plezier van de gasten. Er is ook een prachtige tuin op het terrein die smeekt om te picknicken en een beetje natuur te zien. De bar is een interessante plek met een podium bestemd voor de dj’s, klaar voor een perfecte vrijdagavond. Met JO & JOE krijg je de juiste mix van plezier en comfort, allemaal met een beperkt budget.

MIJE Maubuisson – Jeugdherberg in Parijs

Mije Fourcy Fauconnier is een van de hoogtepunten van Le Marias. Het 17e-eeuwse gebouw is een indrukwekkend bouwwerk dat op een tastbare manier vertelt over zijn neiging tot comfort en ontspanning. Wanneer je in de buurt aankomt, heb je de indruk dat je in een prachtige Franse buitenwijk bent. Het hostel zou het beste van Parijs zijn als je een reis terug in de tijd wilt maken.

Beste en goedkope hostels in Parijs - Auberge de jeunesse MIJE Maubuisson

Met zijn grote ramen, moderne slaapkamers, gemakkelijke trap, een chique eetzaal, gemeenschappelijke kamers ingericht met boeken en gratis bagageopslag, is Mije Fourcy Fauconnier waar klassiek en modern samenkomen.

Hostel Le Régent Montmartre, Parijs

Bekend om zijn rust en zijn moderne faciliteiten, Le Regent Hostel in de buurt van Montmartre ligt comfortabel in een vriendelijke omgeving. Ontspan in de gemeenschappelijke ruimte met andere gasten of beleef een geweldige tijd in de levendige speelruimte. Le Regent Hostel ligt tussen Pigalle en Montmartre, waar u de cafés, kunstgalerijen en winkels kunt bekijken.

Le Regent Hostel Montmartre

FIAP Jean Monnet Hostel, Parijs

Het fascinerende van Parijs is dat je geweldige mensen uit verschillende delen van de wereld ontmoet. Hoewel het een budget hostel is, biedt FIAP Jean Hostel u die luxe om te socializen. Er zijn gratis handdoeken, schoon beddengoed, kluisjes, stadsplattegronden, gratis ontbijt en gratis WiFi, en dat alles tegen betaalbare prijzen.

Het hostel ligt in het 14e arrondissement, op slechts een paar metrostations verwijderd van het levendige Saint-Germain-des-Pres. Glinsterende gekleurde bars en internationale studenten komen hier veel voor. Vergeet niet om door de prachtige Franse tuinen in Le Jardin du Luxembourg te lopen terwijl je de onbeschrijfelijke rust voelt die je bereikt. 

Hostel Arty by Porte de Versailles, Parijs

Arty Cheap Hostel Paris Porte de Versailles

Het chique en verbazingwekkende hostel Arty Paris bevindt zich in het 15e arrondissement van Parijs. Het is ontworpen en goed ingericht om te ontspannen. Hier navigeren is heel eenvoudig; volg de citaten op de zwarte tegels van de muur en ga naar de lobby. U kunt in een van de cafés en terrassen zitten terwijl u kijkt hoe gasten petanque spelen. Arty Paris is een knallende plek voor feesten, verdorren of anderszins als het nachtleven er opwindend is. 

Hôtel de la Mare, Parijs

Hotel de la Mare is een typisch Parijse pension dat een scala aan accommodatiemogelijkheden biedt vanaf 100 euro per nacht. De kamers zijn ruim en comfortabel, goed ingericht en als u een eigen badkamer wilt, kunt u dat tijdens het boeken bevestigen. 

Backpackers zullen de aantrekkelijke kitchenette vinden met een beperkt budget. Niets voelt aan als het koken van je eten. En je kunt de kok in je hart ophalen dankzij de voedselwinkels waar je materialen kunt krijgen. Maar als u graag uit eten gaat, zijn La Bellevilloise en andere bekende gebieden dichtbij. 

Mama Shelter Paris

Dit hostel is een scherpe verandering ten opzichte van de kleine, meestal benauwde en vaak te dure hotelkamers van Parijs. Gelegen ten westen van de hoofdstad, biedt Mama’s Shelter u een gemakkelijke pas als u veel tijd in het centrum zult doorbrengen. Zoals u zult zien, ligt het metrostation Alexandre Dumas op 750 meter afstand van het hostel, met directe toegang tot de wijk Montmartre en de Sacre-Coeur-basiliek. 

Afgezien van het indrukwekkende restaurant, biedt Mama’s Shelter ook gratis films voor cinefielen, gratis wifi, een wasserette, een iMac en televisies waarvan de prijzen allemaal beginnen vanaf 79 euro, met de mogelijkheid om te upgraden naar Luxe en Deluxe.

Best Budget Hostels in Parijs – Samenvatting

Het vinden van de beste goedkope hostels in Parijs is de grootste opluchting wanneer je een plaats bezoekt die zo duur is als Parijs, vooral als je een klein budget hebt. De aanbevolen hostels bieden ondanks hun degelijke normen goedkope accommodatie. U kunt zelfs online gaan en prijzen vergelijken om de beste deals op de markt te krijgen. En u kunt een accommodatie dicht bij het gebied in Parijs beveiligen die u waarschijnlijk tijdens uw verblijf in de stad zou bezoeken. Dat is zeer kostenbesparend. Het is een licentie om zonder zorgen van Parijs te genieten als een local. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>