Hotels bij de Champs-Elysees in Parijs

Soms, wanneer u op zoek bent naar een hotel in een grote stad, wilt u misschien een hotel zoeken in de buurt van een herkenningspunt dat u kent. In een stad als Parijs, vol met bekende bezienswaardigheden, hoeft dat niet per se veel te zijn. Maar als je van winkelen houdt, Parijs wilt bezoeken tijdens de finish van de Tour de France of de Bastille Day-optochten of als je gewoon een korte wandeling wilt maken van een van de grootste boulevards ter wereld, dan is een  Parijs hotel in de buurt van de Champs- Elysees  is wat je zoekt.

Toen ik deze lijst met hotels aan het samenstellen was, probeerde ik ze in de budgetcategorie te houden ; wat voor Parijs al een uitdaging is, en als je het hebt over het gebied rond de Champs-Elysees, wordt het nog moeilijker. Een paar blokken van de Champs-Elysees vindt u geen goedkope 2-sterrenhotels; als je dat doet, is het “koopje” dat het slechts $ 250 per nacht is in plaats van $ 350 + zoals veel van de hotels in de omgeving. Dit is een heel duur deel van de stad om in te verblijven, dus houd daar rekening mee.

Toch zijn hier een paar hotels die een redelijk reisbudget niet helemaal zullen doden en die niet ver van de Champs-Elysees liggen. Serieuze budgetreizigers zullen waarschijnlijk ergens anders een goedkoper bed moeten vinden, maar als je een paar vrienden hebt waarmee je reist, is het misschien de moeite waard om een ​​driepersoonskamer te delen in een van deze hotels (als deze locatie echt belangrijk is) aan jou). Als je wat goedkope vluchten naar Parijs hebt gescoord en wat extra reisbudget te besteden hebt, dan is dat één ding; maar als je echt aan het scrimpen bent, wil je misschien ergens anders kijken.

Hier zijn de beste betaalbare hotels in Parijs in de buurt van de Champs-Elysees

Mercure Paris Champs Elysees

De meeste hotels op deze lijst bevinden zich aan de noordkant van de Champs-Elysees, dus het hotel Mercure Paris Champs Elysees is de opmerkelijke uitzondering. Het is het hotel dat het dichtst bij de Arc de Triomphe ligt, en toch bevindt het zich ook in een zakenwijk van de stad. Dit betekent dat hoewel het dicht bij de dingen is die toeristen graag in Parijs zien, het misschien een onderbreking biedt van de drukte van mensen rond de Champs-Elysees; zeker als je ervoor kiest om de andere kant op te lopen en de buurt wat meer te verkennen.

Mercure Paris Champs Elysees In Parijs

Het Mercure-hotel Paris Champs Elysees heeft 46 kamers, WiFi in het hele hotel en een binnentuin waar de meeste kamers uitkijken.

Bridgestreet Champs Elysees

Iedereen die langer dan een paar dagen in Parijs verblijft, kan beter op zoek gaan naar een AirBnB voor hun verblijf; als u hoopt in de buurt van de Champs-Elysees te blijven, is dat geen uitzondering. De Bridgestreet Champs Elysees is een gebouw vol met gemeubileerde appartementen, ideaal als u met een groep of met een gezin reist. Deze appartementen liggen op 100 meter van de Champs-Elysees en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Van studio’s tot meerkamerappartementen; die allemaal zijn voorzien van airconditioning, een volledig uitgeruste keuken en gratis WiFi.

Bridgestreet Hotel Near Champs-Elysées Parijs

Omdat dit een appartementengebouw is en geen hotel, is er geen receptie; u moet een afspraak maken met iemand in het gebouw om uw sleutel op te halen, en u kunt niet op een conciërge vertrouwen om u ergens mee te helpen. Het is een geweldige oplossing voor een meer zelfredzame reiziger en het is een geweldige deal, vooral vanwege de locatie.

Adagio Aparthotel Paris Haussmann Champs-Elysees

Het Adagio Aparthotel Paris Haussmann Champs-Elysees is een andere optie voor het huren van appartementen in de buurt van de Champs-Elysees, maar deze – zoals de naam “aparthotel” aangeeft – is een hybride tussen een volledig hands-off appartementenverhuur en een full-service hotel . De 53 gemeubileerde appartementen variëren in grootte van studio’s tot appartementen met meerdere kamers, geschikt voor vier personen, en ze hebben allemaal airconditioning en een kitchenette.

Maar er is ook een ontbijtruimte in het gebouw waar je elke ochtend een hapje kunt eten, een schoonmaakdienst die eens per week langskomt om lakens en handdoeken te verschonen, en een receptie die 24 uur per dag bemand is. WiFi is gratis beschikbaar in alle openbare ruimtes.

Hotel Beauchamps

Als u denkt dat een verblijf in een stijlvol deel van Parijs om een ​​stijlvol hotel vraagt, dan moet u zeker eens naar Hotel Beauchamps kijken. Het hotel is ingericht in een comfortabele, eigentijdse stijl, zowel in de openbare ruimtes als in de kamers, en alle 89 kamers zijn voorzien van airconditioning en een flatscreentelevisie. En als al dat winkelen u aan het einde van de dag heeft uitgeput, zult u blij zijn te weten dat het hotel zelfs massages op de kamer biedt; tegen betaling natuurlijk.

Hotel Beauchamps heeft een arrangement met een nabijgelegen zwembad als u wilt gaan zwemmen, er is een eigen restaurant en dit alles ligt op een steenworp afstand van de Champs-Elysees.

Amastan Hotel

Het Amastan Hotel is een kleiner familiehotel op ongeveer 200 meter van de Champs-Elysees, dicht bij het ene uiteinde van de Tuileries-tuin. Er zijn slechts 18 kamers in het hotel en het is gevestigd in een voormalige privéwoning. Elke kamer beschikt over airconditioning en gratis WiFi.

Amastan Hotel in Champs Elysees

Een voordeel dat het Amastan Hotel heeft dat u niet bij andere hotels zult vinden, is een eigenaar die (zoals de site van het hotel zegt) een “expert is in het vroege christendom, gnosticisme en graaljachten” – wat betekent dat hij naast het runnen van het hotel hij leidt ook rondleidingen door de bezienswaardigheden van Parijs die genoemd worden in de roman “Da Vinci Code” van Dan Brown.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>